2015.07.13. 19:14:23 8826 208

Undok macskák egy vicces videóban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A macskák ártalmatlannak tűnő kis szőrpamacsok, de hihetetlen undokak tudnak lenni. Bosszúállók, lesből támadnak, karmolásznak és a gyerekeket sem kímélik. Megjátsszák a szelíd kis teremtést, aztán egyszer csak, nyáú, hátulról mellbe. :) Íme, egy összeállítás, ami ezt bizonyítja.

Támadó macska - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Támadó macska

Természetesen tisztelet a kivételnek, de a macskák piszok kis dögök tudnak lenni. Igaz, van aki pont azt szereti bennük, hogy alapvetően gonoszak. Hízelegnek, de mindig akarnak valamit cserébe... Nem kell őket félteni, az biztos! :)

Emlékszem, amikor a férjemnek átmenetileg pár napra együtt kellett élnie egy macskával. Kizárta a beépített erkélyre, ahol egyébként az alma is volt, a cica ezt zokon vette, és bosszúból mindenhova végezte a dolgát, kivéve az alomba...

Nézd meg Te is ezt a videót, és győződj meg róla a saját szemeddel, milyen kis pimaszok tudnak lenni a macskák ha még nem volt ilyen élményben részed... :) Az utolsó egészen intelligens kis csínytevés, mintha előre kitervelte volna az egészet.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...