2015.11.27. 14:12:32 12237 238

Új! Online nyereményjáték még több partnerajánlattal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egyre izgalmasabbá válik a játék, ahogy közeleg a sorsolás időpontja december 8-án, de addig is van még egy kis idő arra, hogy növeld a megnyerhető összeget! Lássuk milyen partnerakciókkal pörgetheted fel a karácsonyt!

Online Nyereményjáték - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Online Nyereményjáték

Regisztrálj a PROAKTIVdirekt partnereinél és nyerj akár 1.000.000 Ft egyenlegnövelést!

A következőkben összefoglaljuk neked, hogy hányféleképpen gyűjthetsz nálunk pénzt a nyereményszámládra, illetve milyen tárgyi nyereményeket nyerhetsz!

Újdonság: 550.000 Ft értékű pezsgőfürdőkádat nyerhetsz partnerünknél!

Regisztrálj ingyenesen az Imhause.hu oldalán és vegyél részt a sorsoláson, ahol 550.000 Ft értékű pezsgőfürdőkádat nyerhetsz, sőt egy garantált ajándékot is bezsebelhetsz! Imhause – a fürdőszoba, németül!

Ingyenes receptkönyv

A szakácskönyvet - az Elektrolux felajánlásával – akár most is letöltheted! Kattints ide>>

Újdonság: Szeretnél heti sorsoláson részt venni?

A szerencse forgandó! Ebben a játékban azonban hetente új sorsoláson vehetsz részt! Jelentkezz az ingyenes tombolajátékra>>

Lakásra gyűjtesz? Kamatbónusz és jóváírás!

Regisztrálj a PROAKTIVdirekt oldalon keresztül a Fundamentánál, és a kamatbónuszon kívül mi is jóváírunk Neked 90.000 Ft-ot a nyereményszámládon!

14 éven alatti gyermeked részére 30%-os állami támogatás járhat lakáscélú megtakarításaidra a FundiMinivel. Mi pedig 100.000 Ft-tal növeljük a nyereményszámládat További információ és regisztráció itt>>

A pénz házhoz is mehet

Kölcsönre van szükséged? Ebben is segíthetünk, kattints ide!

Újdonság!Ha összehasonlítanád a különböző hitel lehetőségeket, látogass el a frix.hu oldalra.

Újdonság! Wellness-t, tabletet és vásárlási utalványt nyerhetsz!

Értékes vásárlási utalványokat, tabletet vagy akár wellness hétvégét is nyerhetsz idekattintva

Nyerj 100.000 Ft értékű Tesco utalványt!

Egy egyszerű regisztrációval most 100.000 Ft értékben nyerhetsz Tesco utalványt! Ehhez az Életépítők oldalán kell kitöltened egy rövid űrlapot, ahol ráadásként egy klassz játékot is kipróbálhatsz. Kattints ide!

Samsung Tabletet is nyerhetsz!

A karácsonyfa alatt biztosan jól mutatna az a Samsung Tablet, amit egyik partnerünk sorsol ki a regisztrálók között, ezenkívül minden játékos 40 ezer Ft értékű kupont is kap, amit egy belföldi wellness hétvégére használhat fel. Sőt, 2016. januárban egy Nikon fényképezőgép, februárban pedig egy négycsillagos wellness szállodába szóló utalványt nyerhettek az ingyenes regisztrációval. Kattints ide!

Magazincikkeink megosztása

Továbbra is érdemes cikkeinket olvasnod, hiszen ezekkel naponta 2000 Ft-tal növelheted a nyerményszámládon található összeget. Sőt, a cikkek megosztásával akár 10.000 Ft is becsoroghat a virtuális számládra (részletek minden cikk alján).

Meddig tart a nyereményjáték?

A PROAKTIVdirekt Online nyereményjáték következő sorsolása 2015. december 8-án lesz, de ha most éppen nem is sikerül nyerned, akkor se keseredj el, mert a nyereményjáték folytatódik! A megnyerhető összeget a következő játékban is tovább gyarapíthatod – egészen 10 millió forintig! Hogyan? Itt a válasz>>

Csatlakozz most!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...