2016.08.24. 17:31:44 9903 253

Új musical a láthatáron: Ryan Gosling is dalra fakad
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Emma Stone és Ryan Gosling ismét egy párt fog alakítani ( az Őrül, dilis szerelemben és a Gengszterosztagban játszottak együtt), ráadásul egy nem is akármilyen filmben, egy musicalben, aminek a képi világáról már a bemutatója alapján ódákat zengenek. Megnéztük, valóban magával ragadó! A két sztár ráadásul remek énekhanggal rendelkezik.

Emma Stone | Fotó: wikipedia.org - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Emma Stone | Fotó: wikipedia.org

A film eredeti címe La La Land, amit magyarul majd a Kaliforniai álom címen keress! A sztori nagy vonalakban – egyelőre ennyit árultak el róla a készítők: egy jazz zongorista (ő lenne Ryan Gosling) beleszeret egy kezdő színésznőbe (Emma Stone). A szerelmük bizonyára nem kevés bonyodalom és nehézség árán teljesedhet majd csak ki.

Máris kész a művészpáros, akiknek egy művészi film dukál, és ez a musical valóban az. A zene és a kép is magával ragadó, sőt, egészen varázslatos. Reméljük, hogy a történettel sem lesz nagy gond, ami egyébként az angyalok városában, Los Angelesben játszódik (innen a cím La La Land).

A filmben egyébként az énekes John Legend is fel fog tűnni. A magyar premierről még nincs információ, Amerikában decemberben melegíti majd a mozirajongók szívét, legkorábban azonban a Velencei Filmfesztiválon tekintheti meg a nagyérdemű (augusztus 31 és szeptember 10 között zajlik a programsorozat).

Hallgasd meg Ryan Goslingot!

Itt pedig Emma Stone-t hallhatod énekelni

A film zenéjét Justin Hurwitz szerezte.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...