2016.01.01. 15:30:23 9164 244

Új év, új stílus? Hajrá! - Így találd meg!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Eddig Te voltál a megtestesült lazaság, ám az új évben szeretnél kicsit nőcisebben öltözködni? Esetleg épp ellenkezőleg: 2016-ban kicsit elengednéd a „végzet asszonya” szerepkörét, és hétköznapibb cuccokba bújnál? Vagy csak úgy simán változtatnál a stílusodon, de nem tudod, hogy állj neki? Segíthetünk?

Stílusváltás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Stílusváltás

Van, hogy az ember teljesen új dolgokat szeretne, már ami a külsejét illeti, mert az életében, lelkében is nagy változások következtek be. Megesik, hogy csak egészen apró újdonságra vágyik, egy új frizura, kicsit más smink, más színek, vagy egy teljesen új stílusú, az addigiaktól eltérő szett.

Változtass! De hogyan?

Néha az emberlánya maga is érzi, hogy változtatnia kell. Ha valamiért nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, a ruháinkban, a frizuránkban, az bizony messziről lerí rólunk. Ha Te is változtatnál, de nem tudod, hogy állj neki, íme néhány tipp!

Apró változások, hatalmas különbség

Ahhoz, hogy változtass, nem kell feltétlenül lecserélni a teljes ruhatáradat. Elég, ha a kiegészítőkből szerzel be újakat. Egy új fülbevaló, nyaklánc, sál, vagy öv is sokat dobhat eddigi szettjeiden – és a pénztárcádat is sokkal jobban kíméli.:-)

Új választék? Jó választás!

Egy tényleg apró változtatás, mégis óriási a különbség! Változtatnál a frizurádon, de a hosszon, színen nem? Próbáld meg máshová tenni a választékod! Időt, sőt, pénzt is spórolhatsz így. Lehet, a fodrászt is halaszthatod még egy kicsit!

Keress valakit, akit követhetsz

Mondjuk, ő ne a szomszédod, esetleg az egyik kolléganőd legyen, mert abból elég kellemetlen szituációk is kikerekedhetnek…:-) De kedvenc színésznőd, énekesed, „híres embered” Neked is van, akit nyilván nem csak a belső értékeiért szeretsz, hanem a stílusát is kedveled. Nos, hát őt nyugodtan „lekoppinthatod”. Kutasd fel, melyek azok a darabok, melyek kulcsfontosságúak az öltözködésében, és egyeztesd össze a Te alkatoddal. Így máris van egy kiindulópontod, ami köré felépítheted (az új) önmagad!

Egyedül nem megy?

Akkor ne félj segítséget kérni! Vigyél magaddal valakit vásárolni, legyen az (az óriási türelemmel és minimális elfogultsággal megáldott) párod, vagy a legjobb barátnőd. Ha ők sem tudnak segíteni, akár profik segítségét is kérheted!

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...