2014.10.31. 18:30:00 5045 20

Több tonnás is lehet, mégis aranyos. Mi az?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Persze, hogy az elefánt! Összegyűjtöttünk egy két viccesen aranyos videót, ahol egy bébi elefánt a főszereplő. Felüdítően esetlenek és hihetetlenül cukik. Hidd el, feldobják a napodat!

Bébi elefánt | Fotó: pixabay.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bébi elefánt | Fotó: pixabay.hu

Az első elefánt lépések: vigyázz, ne lépj az ormányra!

Anya hátán a legjobb!

Az elefánt is szereti az ölelgetést!

A kutya csak nem ébred, pedig egy elefántormány csiklandozza!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Nagy egymásra találások a filmvásznon! – 4+1 film a romantika jegyében

Hol van már a bohókás április elseje, a kikelet, a mindig vidám húsvéti nyuszi? Elmúltak, elteltek, a tapsifüles pedig elugrált, hogy legyen ideje felkészülni a következő évre. Nekünk pedig maradt a tavasz, a virágillat, a madárcsicsergés, a pillangók a gyomrunkban és persze, a romantikus filmek.

Gyógyító kiskedvencek

Egy társadalmi izoláltságot vizsgáló felmérés szerint a korábbi erős közösségi hálózatok és kötelékek az elmúlt két évtizedben jelentősen meglazultak. A radikális kapcsolati változások miatt világszerte tapasztalható a tömeges elmagányosodás. A jelenséget a New York Times „magányjárványként”, újszerű népegészségügyi fertőző betegségként emlegette, melynek súlyos hatásai között tartható számon például a korai halálozás kockázatának növekedése is. De mi közük van mindehhez a kiskedvenceknek? Az alábbiakban ezt a kérdést igyekszünk körüljárni.

A kutyák segítségével többet tudhatunk meg az öregedésről és az elmeműködésről

Az intelligencia egyik fő alkotóeleme, az úgynevezett g faktor kutyáknál is létezik, és sok jellemzőjében, többek között öregedési mintázatában is hasonlít az emberi g faktorhoz. Ennek vizsgálata így közelebb vihet minket az emberi kogníció szerveződésének, valamint a korral járó kognitív hanyatlás folyamatának megértéséhez - írták az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Etológia Tanszék kutatói legújabb, a GeroScience című folyóiratban megjelent tanulmányukban.