2014.11.08. 14:00:00 4382 32

Tiszta volt Robin Williams az öngyilkossága előtt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy újabb jelentés szerint, amit egy kaliforniai megye seriffje közölt a nyilvánossággal, Robin Williams nem fogyasztott sem alkoholt, sem egyéb tudatmódosító szert az öngyilkosságát megelőzően.

Robin Williams | Fotó: Good Will Hunting c. filmből - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Robin Williams | Fotó: Good Will Hunting c. filmből

A halottkém megállapítása szerint Robin Williams halálát fulladást okozta, miután kaliforniai otthonában felakasztotta magát. Vényre felírható gyógyszert (kétféle antidepresszánst és egy Parkinson-kór elleni gyógyszert) is találtak szervezetében „gyógyászati mennyiségben”, de - mint azt tegnap egy kaliforniai megye seriffje bejelentette - halála előtt sem alkoholt, sem kábítószert nem fogyasztott.

Williams özvegye, Susan Schneider a színész halála után arról beszélt: férje depresszióval küzdött és kezdődő Parkinson-kórtól szenvedett. A filmsztár korábban nyilatkozta, hogy bizonyos időközönként pszichoaktív szereket használ, és elkezdett járni egy leszoktató terápiára. Schneider beszámolt arról is, hogy Williams alvászavarban is szenvedett halála előtt, és egyre erősödött paranoiája.

Halála után filmes kollégái sokasága, az Amerikai Filmakadémia és Barack Obama is búcsúzott a Good Will Huntinggal Oscar-díjat is elnyert filmsztártól.

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...