2016.05.29. 14:31:54 10326 357

Tényleg kivitelezhetetlen? – Ezért jó, ha van egy férfibarátod
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt mondják, férfi és nő között nincs barátság. Mert előbb vagy utóbb az egyik többet fog érezni a másik iránt, vagy közbejön az a fránya szex. Azért legyünk optimisták, vagy talán kicsit naivak, és higgyünk benne, hogy két felnőtt ember, egy férfi és egy nő, képesek barátságot kötni mindenféle érdek és hátsó szándék nélkül.

Férfi barát - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Férfi barát

Mert azért van ilyen, még ha nem is a legmélyebb barátság köt össze egy férfit és egy nőt. Lehet az egy kicsit komolyabb haverság is, de a lényeg, hogy egy ilyen „vegyespárosból” sokat tanulhat mindkét fél.

De miért is jó nekünk, nőknek, ha egy férfibarátot tudhatunk magunk mellett?

Változatos téma

Ha olyan típusú nő vagy, akit nem mindig kötnek le a divat, szépségápolás témájú beszélgetések, egy „haversráccal” kész felüdülés lesz beszélgetni. Sport, futball, autók? Ők nyitottak mindenre ezek közül!

Nem szólnak bele

Ők azok, akik nem szólnak bele éppen bimbózó kapcsolatodba. Sőt, biztosan nem is csapják le a kezedről az aktuális kiszemeltedet.

Számíthatsz rájuk

Akár költözködésnél, ha cipekedni kell, akár egy új bútor összeszerelésénél, vagy ha épp egy elektromos kütyü szorul javításra, egy jó haverra mindig számíthatsz.

Nincs mellébeszélés

A „Szerinted jól áll?” kérdésre biztos őszinte választ fog adni. Ő aztán biztos nem hümmög, hanem kertelés nélkül megmondja, hogy milyen dögös/csinos vagy az új ruhádban. De készítsd a lelked: ha a ruci nem passzol Hozzád, az is kíméletlenül kimondja.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...