2017.01.03. 17:00:10 11892 298

Téli álomesküvő - pro (és kontra)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A magyarországi trendek szerint a házasulandók még mindig a májustól szeptemberig tartó időszakot részesítik előnyben; a legtöbb ara nyári esküvőt tervez és imádkozik, hogy a kósza záporok messzire elkerüljék a nagy napot. Azonban, ha valami izgalmasabb szertartásra vágysz, és unod a klasszikus virágdekorációkat, bátran ajánlom a téli hónapokat.

Téli esküvő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Téli esküvő

Először vegyük sorba azokat a tényezőket, amelyek hátrányként érinthetik az eseményt:

  1. Hideg van. Tény. Emiatt nem érdemes nagy vonulásokat tervezni, és a templomi ceremóniát nagyon hosszadalmasra hagyni. A kültéri fotózás is meggondolandó.
  2. Korlátozott fajtájú és drága virágok. Ne búsuljatok, nemsokára megoldjuk!
  3. Havazáskor, jeges úton nehézkes lehet a közlekedés. Ilyenkor jó szolgálatot tehet a cipőtalpra ragasztott csúszásgátló.
  4. Egy komolyabb enyhülés magával hozhatja a bosszantó latyakot, aminek a menyasszonyi ruha láthatja kárát.
Téli esküvőTéli esküvő

…és most jöhet mindaz, ami miatt beleszerethetsz a téli esküvőbe: :)

  1. Csodás (akár hosszú ujjú) kreációkat is hordhatsz menyasszonyi ruha gyanánt, amihez számtalanféle melegen tartó kiegészítőt használhatsz – szőrmék, kabátok és kesztyűk. Jöhetnek a csizmák bátran! Ilyenkor belefuthattok komoly akciókba is.
  2. Több szabad időpont közül válogathatsz. Jobban ráérnek a fotósok, videósok, szépítészek.
  3. Olcsóbban találhatsz helyszínt, kedvezményes áron fotóst, videóst.
  4. Virágáradat helyett bátran díszítheted a helyszínt és a köszönőajándékokat termésekkel, tobozzal, fényfüzérrel, gömbökkel, kristályokkal és gyertyákkal.
  5. Tökéletesen belepasszolnak az esküvői menübe a forró krémlevesek, kicsit nehezebb ételek, és kibővítheted az italválasztékot forralt borral, alkoholos és alkoholmentes forró csokival és teával.

Mint láthatod, télen is minden adott egy elegáns esküvőhöz. Bátran engedd el a fantáziádat, de arra vigyázz, hogy a dekorációnál két színnél többet ne használj, nehogy túl csiricsárénak tűnjön az összhatás.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...