2015.10.17. 18:33:05 7937 178

Te megcsókolnál egy vadidegent? – Ők igen! VIDEÓ
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Napjainkban, a különböző közösségi oldalak világában, a vakrandi talán már csak egy divatjamúlt fogalom, amolyan retro dolog. Mert olyan nincs, hogy valaki valamilyen formában nincs jelen a világhálón. Ugyan bizonyos veszélyektől is védve vagyunk így, de sok izgalmas dologról is lemaradunk.

Csók egy idegennel | Forrás: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csók egy idegennel | Forrás: youtube.com

Egy kanadai filmkészítőnek, Jordan Oramnak érdekes ötlete támadt. Meghívott stúdiójába 8 idegent, 4 férfit és 4 nőt, akiket párba állított, majd arra kért, hogy rövid ismerkedés, beszélgetés után csókolják meg egymást. A kérés már magában furcsa, de a csavar a következő: a kísérletben szereplő párok szemét kendő fedte, így nem látták egymást sem a beszélgetés közben és a csók alatt sem. A jó szervezésnek köszönhetően természetesen a stúdióba érkezéskor sem futottak össze. A kísérlet eredménye a filmen látható. Vak és egyben vad csókok következnek!:-)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...