2015.03.24. 15:58:47 17764 562

Tanulj meg szerencsésnek lenni!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Gondolnád, hogy a szerencse is hozzáállás kérdése? Pedig egy kutatás eredményei azt bizonyítják, hogy a jó szerencse „elsajátítható”, és bárki könnyedén megtanulhatja, hogyan is kell szerencsésnek lenni.

Pénzeső - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pénzeső

A kutatásban résztvevő embereknek ki kellett töltenie egy kérdőívet, ami arra volt hivatott, hogy életük hat területén vizsgálja meg az elégedettségüket és a szerencséjüket. Ezután segítettek nekik, hogyan reagáljanak úgy a különböző helyzetekre, ahogyan egy szerencsés ember tenné.

Először is megmutatták nekik, hogyan legyenek nyitottabbak a lehetőségekre, hogyan hagyjanak fel a rossz szokásaikkal és hogyan reagáljanak a balszerencsére. Ez természetesen bárkit elérhet, de a szerencsés emberek azzal nyugtatják magukat, hogy akár rosszabb dolog is történhetett volna, milyen mázlijuk van, hogy nem az történt.

Miután elsajátították a megfelelő attitűdhöz szükséges tudnivalókat egy hónapon keresztül különböző feladatokat kellett teljesíteniük, majd beszámoltak a tapasztalataikról.

Az eredmények elképesztőek voltak. A résztvevők 80%-a sokkal boldogabbnak és elégedettebbnek vallotta magát – és természetesen szerencsésebbnek is. Az egyik résztvevő arról számolt be, hogy amint sikerült a hozzáállását tudatosan pozitívra változtatnia, a rossz szériáját mintha eltörölték volna.

A gondolataink és az attitűdünk bizony hozzájárul a saját szerencsénk alakulásához. Nem véletlen a mondás, mindenki a saját szerencséjének a kovácsa. Tehát:

  1. Gondolkodj pozitívan, változtass a negatív hozzáállásodon!
  2. Ha balszerencse ér, gondolj arra, hogy rosszabb dolog is történhetett volna!
  3. Járj nyitott szemmel és ne hagyd ki a kínálkozó lehetőségeket!

Csatlakozz a PROAKTIVdirekt nyereményjátékhoz és nyerj akár 10 millió forintot! Sorsolás: 2015. március 30.

Forrás: readersdigest.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...