2016.02.11. 18:30:36 10157 261

Szuper anyák! Le a kalappal előttetek! – Vicces kisfilm
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ez garantáltan mosolyt fog varázsolni az arcodra! Egy gyerekkel is nehéz lehet néha elindulni otthonról, néggyel pedig egyenesen lehetetlen küldetésnek tűnik… Főleg, ha a négy gyerekből egy tipegő, a többiek pedig hármas ikrek és nyolc hónaposak… Mit tehet az anya, akinek egyszerre kell mind a négy gyereket felöltöztetni?

Szuper anyuka | Forrás: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szuper anyuka | Forrás: youtube.com

Megküzd velük! Még pedig mosollyal az arcán, a végére pedig Te is mosolyogni fogsz! :) Nézd meg ezt a vicces filmet egy kalandos öltöztetésről, ami ennek a családnak valószínűleg mindennapos tortúra, mégis úgy tűnik, hogy ebben a pillanatban még élvezi is ez a szuper anyuka!

Energiában úgy látszik, hogy nincs hiányuk sem a gyerekeknek, sem az anyukának, aki folyamatosan figyeli a szeme sarkából és azonnal visszahúzza az elkóválygó bébiket. :) Nem is indulhatna szebben egy izgalmas nap.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...