2015.02.16. 19:32:07 11464 300

Szórakozva is szerezhetsz pénzt – 5+1 tipp!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nemcsak munkával, hanem akár egy kis szórakozással is megkeresheted a mellékest, amit aztán arra költhetsz, amire csak akarsz. Ha van egy kis szabadidőd és egyébként is jól jönne a plusz pénz, akkor miért ne kutatnál fel olyan pénzszerző módszereket, amelyek még szórakoztatnak is.

Pénzeső - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pénzeső

1. Online értékesítés

Ha az utóbbi években bővítetted a ruhatárad és túl sok mindent halmoztál fel, akkor jó ötletnek tűnhet az online értékesítés. Temérdek weboldal áll a rendelkezésedre. Eladhatod a cipőket, a ruhákat, a kiegészítőket, az ékszereket és bármit, amiről úgy gondolod, hogy a) meguntad b) soha nem volt rajtad és nincs rá szükséged c) kihíztad vagy kifogytál belőle. Akkor is érdemes ily módon megszabadulnod a használt és kevésbé használt holmiktól, ha újakba szeretnél beruházni és nincs helyed a szekrényben. :)

Könyveidet, régi telefonodat vagy más dolgokat is eladhatsz apróhirdetéssel. Ám vigyázz arra, hogy egy részt téged se csapjanak be, másrészt te se élj vissza mások bizalmával, hiszen ezeken az oldalakon jól működik a visszacsatolás, és egy rossz kritikát 10 jó sem fog ellensúlyozni.

2. Vegyél részt közvélemény kutatásokban és fókusz csoportokban

Léteznek úgynevezett fizetett kérdőívek, ahol a megbízó cég még pénzt is hajlandó adni a véleményedért és a tapasztalataidért. Keress rá a neten például erre a kifejezésre: „fizetett online kérdőívek”.

3. Használd fel a törzsvásárlói pontokat

Ha már régóta valamelyik törzsvásárlói klub tagja vagy (pl.: Smart kártya, SuperShop), használd fel a pontjaidat, és vásárold le őket. Fedezz belőle egy-egy vacsorát, ebédet, utazást.

4. Keress pénzt az edzéssel!

A Gympact alkalmazással pénzt kaphatsz, ha tartod magad az edzéstervedhez és a diétádhoz. Hogy honnan jön a pénz? Azoktól a tagoktól, akiknek nem sikerül tartani magukat az elhatározásukhoz. Érdekes applikáció, amit összeköthetsz a többi fitnesz appal is, mint például a Runkeeper, a Fitbit, a Jawbone up, a MapMyRun stb.

5. Játssz a Proaktivdirekt.com-on!

Tudtad, hogy a PROAKTIVdirekt életmód klub tagjai pénzt is gyűjthetnek ezen az oldalon, és negyedévente megnyerhetik az összeget? Még ennek a cikknek az elolvasásával is növelheted a nyereményszámlád egyenlegét! Minél aktívabb vagy az oldalon, minél több kérdésre válaszolsz és minél több barátod csatlakozik hozzád, annál több pénzt szerezhetsz. Regisztrálj itt>>

+1. Használd ki a weboldaladat!

Oldalunk népszerűsítésével is szerezhetsz pénzt, hogyha látogatott bloggal vagy website-tal rendelkezel. A részleteket itt olvashatod!>>

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.

Baleset? Internetes csalás? Fizetési meghagyás? - Mire elég egy jókor jött jogi tanács?

Az életben szinte naponta történnek velünk olyan események, amikor sokat segíthet, ha tisztában vagyunk jogainkkal. Dolgozunk, utazunk, nyaralunk, vásárolunk, étterembe, színházba járunk. Amikor minden rendben van fel sem merül bennünk, hogy sokszor bizony csak a szerencsén múlik, hogy nem kerülünk nehéz helyzetbe. De a szerencse forgandó, a baj nem válogat. Ha pedig megtalál, akkor jól jöhet, ha van valaki, akire számíthatunk. - A Jog365 szakértőjének írása.

Éljen az ego! – Mert néha muszáj önzőnek lenni!

Te is állandóan magad elé helyezel mindent és mindenkit? Igaz ez a munkahelyedre, a családi életedre és a barátaidra is? A másik dolga, érzései, mindig fontosabbak, mint a tiéd? Így éled az életed, alkalmanként megszakítva egy-egy fellázadással, mikor is tele lesz a hócipőd ezzel. Teljesen jogosan!