2016.01.19. 17:40:52 8757 225

Szombaton velük indul A Dal 2016!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Több újdonsággal is készülnek a Dal 2016, Eurovíziós Dalfesztivál előválogató műsorában, amely most szombaton kerül a képernyőre a Duna televízióban. Idén több mint 230 nevezés érkezett a szakmai zsűrihez, amelyből 30 dal jut el a nézőkhöz. Ezzel a 10 produkcióval indul A Dal!

A Dal 2016 - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A Dal 2016

Az újítások között szerepel az ingyenes online szavazás, az egyedi fény- és hangtechnika, az új nézőtér és díszlet, valamint a különdíjak: a legjobb dalszöveget és az év felfedezettjét is külön díjazzák majd. Ráadásul egy remix-versenyt is indítanak, és az indulók közül a Petőfi rádió zsűrije választja ki az elsőt. A verseny egy kicsivel több, mint egy hónapig zajlik majd: a három elődöntőt két középdöntő követi, majd a végső megmérettetésen, február 27-én választhatjuk ki azt a csapatot vagy előadót, aki Stockholmban képviseli majd kicsiny hazánkat a májusi dalfesztiválon.

A zsűri is teljesen megújul, a régi csapatból csak Pierrot maradt. Frenreisz Károly, Both Miklós és Zséda lesznek a tehetségkutató verseny új, szakmai ítészei.

Január 23-án őket láthatjuk (ábécé sorrendben):

Benji – Kötéltánc

ByTheWay – Free to Fly

Egy Másik Zenekar – Kéne közös kép

Freddie – Pioneer

Mohamed Fatima – Ott leszek

Mushu – Uncle Tom

Odett – Stardust

Tolvai Reni – Fire

Török Jázmin – Power of Love

Veres-Kovács Petra – Singing Peace

Forrás: mtva.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...