2016.12.02. 08:57:23 8896 279

Szallas.hu: díjazták az év legjobb szálláshelyeit
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kiosztották az Év szállása 2016 verseny díjait, az idén a négycsillagos superior mátraházai Residence Ózon vehette át az Év szállásának járó elismerést - közölte a versenyt négy éve elindító Szallas.hu portál az MTI-vel csütörtökön.

Eger, Dobó tér - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Eger, Dobó tér

A díjakat több mint félmillió vendégértékelés és 43 ezer szavazat, illetve a szakmai zsűri véleménye alapján ítélték oda - közölték a szervezők.

Az Év turisztikai települése kategóriában a verseny történetében immár harmadik alkalommal Hajdúszoboszló vitte a prímet, a fürdőváros évek óta a legnépszerűbb turisztikai célpont a magyarok körében.

Az Év turisztikai attrakciója cím nyertese a RepTár (Szolnoki Interaktív Repülőmúzeum) lett.

A tájékoztatás szerint a verseny történetében először adták át az ifj. Papp Imre-emlékdíjat, amely a turizmus területén kiemelkedő szakmai munkásságot ismeri el. A díj nyertese Szádeczky Kornélia, az Eger és Térsége TDM (Turisztikai Desztináció Menedzsment) elnöke, illetve az Egererdő Zrt. közjóléti és turisztikai előadója lett. Nevéhez fűződik a Gyógyvizek Völgye nevű kezdeményezés kidolgozása és megvalósítása, melynek révén 100 ezer vendégéjszakával gyarapodott Eger és térsége.

A díj névadója az idén elhunyt Papp Imre, aki szállodavezetőként és a sümegi vár üzemeltetőjeként kulcsszerepet vállalt Sümeg turisztikai népszerűsítésében.

Idén debütált a versenyen az Év autentikus szálláshelye kategória is, amelynek első díjazottja a négycsillagos Forgách Kastély Hotel Mándok lett.

A szakmai zsűri és a vendégek véleménye alapján idén az Év külföldi szálláshelye címet a háromcsillagos Hotel Tatra Zakopane kapta.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...