2014.11.09. 13:00:00 5154 15

Stone dokumentumfilmet forgatna Putyinról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Oliver Stone amerikai filmrendező, forgatókönyvíró és producer szívesen forgatna dokumentumfilmet Vlagyimir Putyin orosz elnökről.

Vlagyimir Putyin | Fotó: wikimedia.org - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vlagyimir Putyin | Fotó: wikimedia.org

A jelenleg Moszkvában tartózkodó rendező a RIA Novosztyi hírügynökségnek adott interjújában beszélt terveiről. Mint kiemelte, nem nagyjátékfilmben gondolkodik, hanem interjút készítene az orosz elnökkel.

"Nem áll szándékunkban mozit forgatni Putyinról. Én sokkal inkább interjút szeretnék készíteni vele, mert ő olyan nézőpontot képvisel, amelyet az amerikaiak nem hallanak" - mondta Stone.

A rendező az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) titkos lehallgatásait kiszivárogtató és oroszországi száműzetésbe kényszerült Edward Snowdennel találkozik Moszkvában, hogy megbeszéljék a híressé vált informatikusról készülő politikai thriller, a The Snowden Files részleteit.

Stone és producere, Moritz Borman korábban lehetőséget kapott Snowden orosz ügyvédje, Anatolij Kucserena Time of the Octopus című könyvének megfilmesítésére, és megszerezték a jogait egy másik, a kiszivárogtatóról szóló könyvnek is, amelyet a The Guardian című brit lap újságírója, Luke Harding írt.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...