2016.02.03. 19:55:13 10585 272

Snowboardozó tipegők – sportosabbak, mint a legtöbb felnőtt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mit tehet az a baba, aki extrém sportoló szülőkhöz születik, és mit tehetnek azok a hobbijukat imádó, extrém sportolók, akiknek gyermekük érkezik? Nos, valószínűleg kompromisszumokat kell kötni az elején, de amint a baba járni tud, reszkessenek a snowboard és sípályák, mert az egyévesek átveszik az uralmat!

Snowboardozó bébi | Fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Snowboardozó bébi | Fotó via youtube.com

Kellő felkészülés, tapasztalat, óvatosság és elhivatottság kell természetesen ahhoz, hogy az alig tipegő, esetleg éppen, hogy ácsorgó, a hóból alig kilátszó gyermekünket "terepre" engedjük egy aprócska deszkával a lábán. Ezek a szülők azonban már korán el szeretnék ültetni a hó és a snowboardozás imádatát a gyerekben, így hamar megtanították a lurkókat eme szenvedélyre, és láthatóan élvezi a kicsik is! Jár a taps és a pacsi! :)

A rekorder, 14 hónapos gyerkőc, cumival a szájában, mert úgy az igazi! :)

2 évesen, párban a mamával, papával

17 hónapos tipegő a snowboard pályán

Írta és gyűjtötte: kábé

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...