2016.09.19. 14:10:10 11793 270

Schumacher nem tud járni – itt az igazság az állapotáról!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Valótlant állított a német lap, ezért Michael Schumacher családja beperelte őket. Viszont ennek köszönhetően végre tényleg hiteles információkhoz juthattunk a híres Forma-1 pilóta állapotával kapcsolatban, aki 2013 decemberében szenvedett súlyos síbalesetet.

Schumacher, JEREZ DE LA FRONTERA, Spanyolország, 2011 - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Schumacher, JEREZ DE LA FRONTERA, Spanyolország, 2011

A Bunte c. német magazin egy névtelen forrásra hivatkozva közölte 2015 decemberében a hírt, miszerint Schumacher már képes néhány lépést önállóan megtenni, ugyan nagyon le van fogyva. Most a család a sportoló magánszférájának megsértésére hivatkozva perli az újságot és kártérítést követelnek tőlük (40 000 - 100 000 Euro).

Felix Damm, a család ügyvédje kijelentette, hogy Schumacher lábra sem képes állni, és terapeuta segítségére szorul, így a járás teljesen lehetetlen a számára. Ennél többet nem árultak el az állapotáról. A hétszeres Forma 1-es világbajnokról 2014 óta hivatalosan csak annyit lehet tudni, hogy a síbaleset következtében súlyos agysérülést szenvedett, s az otthonában ápolja a családja, illetve terapeuták. Illetve Luca di Montezemolo egy interjúban a CNN-nek megemlítette, hogy reagál a kezelésére, de hogy milyen kezelésre, és milyen mértékben, arról nem tudunk.

Rajongói, szerettei, ismerősei és barátai csak reménykedhetnek benne, hogy egyszer visszatér. Mi csak annyit szeretnénk hozzáfűzni, hogy reméljük, nem adja fel a harcot, hiszen vannak még csodák.

Forrás: telegraph.co.uk

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...