2015.09.25. 16:19:26 8454 209

Schumacher még mindig nincs tudatánál és 45 kilóra fogyott
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Michael Schumacher állapota ugyan minimálisan javult, de drasztikusan lefogyott – legalábbis a Daily Express családhoz közeli forrása szerint.

Michael Schumacher, 2010 Barcelona | Fotó: Konstantin Kulikov, 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Michael Schumacher, 2010 Barcelona | Fotó: Konstantin Kulikov, 123rf.com

A 2013-ban egy síbalesetben súlyos fejsérüléseket szenvedő hétszeres Forma–1-es világbajnok német versenyző sokáig kómában volt, de csodával határos módon felébredt, és egy éve már otthonában kezelik. Állapota minimálisan javult, de továbbra sem tud beszélni vagy járni, a külső ingerekre nem jól reagál, és nincs tudatánál.

Minden idők egyik legjobb Forma–1-es pilótájának 75 kiló volt a versenysúlya. Tavaly ilyenkor arról számoltak be, hogy 55 kilósra fogyott, mostanra azonban egy forrás szerint már csak 45 kiló a síbalesete előtt még kirobbanó formában lévő Schumacher.

Közben idén áprilisban fia, a 16 éves Mick Schumacher győzelemmel mutatkozott be a Forma–4 sorozatban, majd júliusban egy versenybalesetben eltörte a karját.

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...