2014.11.14. 14:44:52 5252 19

Schumacher díjat kapott - könnyes szemmel fogadták a hírt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A BAMBI díjátadó gálán Michael Schumacher is díjat kapott, éppen az első vb-címének huszadik évfordulóján. Sokan könnyes szemmel fogadták, amikor az átadó ceremónia részeként Sebastian Vettel beszélt a Forma-1-es pilótáról, aki természetesen nem tudott részt venni a díjátadón, hiszen a tavalyi síbalesetét követő rehabilitáció még évekig eltarthat.

Schumacher, JEREZ DE LA FRONTERA, Spanyolország, 2011 - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Schumacher, JEREZ DE LA FRONTERA, Spanyolország, 2011

Vettel beszédének megható részleteit itt olvashatjátok:

„Később a szobám fala tele volt a posztereiddel. Te és a miniszoknyás Britney Spears osztoztatok szobámon."

„Később megismertelek mint versenyzőt és mint embert is. Igen büszke vagyok arra, hogy barátok lehettünk, és ez a barátság mindörökre tartani fog. Kedves Michael, te egy óriási sportoló vagy, de emberként még ennél is nagyobb. Csak azért vagyok szomorú, hogy ezt az életműdíjat nem adhatom neked oda személyesen. Őszinte tisztelettel szeretnék neked gratulálni hozzá.”

Sabine Kehm, Schumacher szócsöve is megszólalt a díjátadón, és arról beszélt, hogy Schumacher állhatatos jelleme és küzdeni akarása mindenkit megérintett a világban.

Kívánjuk neki, hogy ebből a csatából is győztesként kerüljön ki!

A BAMBI díjakat azoknak a német és külföldi hírességeknek adják át, akik valamilyen módon hatással voltak a német publikumra. A díj Felix Salten Bambi c. regénye után kapta a nevét, és többek között Céline Dion, Shakira, Michael Jackson, Kate Winslet és Christoph Waltz is megnyerte már.

Forrás: sportgeza.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...