2015.04.30. 09:06:06 6195 100

Premier filmeket is vetítenek az Artmozik éjszakáján
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Premier előtti filmeket is vetítenek az idei Artmozik éjszakáján négy budapesti filmszínházban május 15-ről 16-ra virradóra.

Mozi és popcorn - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mozi és popcorn

Az országos premier előtt játsszák a 12 órán át tartó programban például a Bazi nagy francia lagzik című filmet és a Jön Harold! norvég vígjátékot, valamint a legendás rockzenekarról szóló dokumentumfilmet a Genesis: A siker útján-t - közölték a szervezők az MTI-vel. A közönség újranézheti továbbá az elmúlt hónapok magyar sikerei közül Reisz Gábor VAN valami és furcsa és megmagyarázhatatlan, Ujj Mészáros Gábor Liza, a rókatündér és Szimler Bálint Balaton Method című alkotásait, az elmúlt pár hónap legnagyobb artmozi-sikerei közül pedig biztosan műsorra tűzik a Birdmant, a Whiplasht, az Éjjeli férget, a Nagy szemeket, a Swinget, és az újra bemutatott 2001: Űrodüsszeiát, valamint a 3 szív című romantikus drámát is Charlotte Gainsbourg főszereplésével. Az éjszaka alatt be lehet pótolni vagy újra nézni a The Duke of Burgundy, a Hétköznapi vámpírok vagy épp a Kukoricasziget című alkotásokat is. A Művész, a Puskin, a Tabán és a Toldi moziban zajló vetítések közös karszalaggal látogathatók.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...