2014.08.21. 16:24:55 5368 19

Piroskának is öltözhetsz az ősszel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hamarosan itt a szeptember és bár csábítóak a nyári leárazások is, az időjárás már egyre inkább az őszbe hajlik, így inkább az ősziesebb darabokat keressük. Izgalmas színek és formák várhatóak, amelyek között mindenki megtalálja majd a neki tetszőt. Trendelőrejelzés 2014/15 ősz és tél.

Fotó: vogue.co.uk - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fotó: vogue.co.uk

Piroska style: köpeny

Az egyik legizgalmasabb új kiegészítő az a köpeny lehet. A poncsók egy újabb verzióval fognak hódítani. Csinos és rejtélyes megjelenést kölcsönöznek, mindemellett melegen is tartanak, és remekül illenek az átmeneti időszakhoz. Így egyszerű lesz a réteges öltözködés.

Fotó: vogue.co.ukFotó: vogue.co.uk

Ami a mintát illeti: jöhet bármi az egyszínűtől a patchwork stílusig, romantikusoknak mesefigurásakat ajánlunk.

Make-up

Fotó: vogue.co.ukFotó: vogue.co.uk
Eddig a pirosra festett, élénk ajkak hódítottak, most inkább a szemeken lesz a hangsúly. Erősebb szemfestékek és csillámos sminkek dobják majd fel a téli éjszakákat, sőt, a nappalokat is.

Csillogós csizmák

Fotó: vogue.co.ukFotó: vogue.co.uk
Egy kis flitteres csizma még nem ártott senkinek, igaz? Kúl szettet rittyenthetsz majd a legújabb lovagló nadrágod és egy csillogós csizmának a segítségével. Ki mondta, hogy a tél unalmas, nyugodtan hord nappal is!

Ami marad: szőrme

Fotó: vogue.co.ukFotó: vogue.co.uk
Továbbra is hódítanak a szőrmék és a szőrös nyakú kardigánok, mellények és egyéb kiegészítők. Így könnyű lesz melegen tartani magad a hűvösebb évszakban is, ráadásul extra nőies megjelenést kölcsönözhetnek. Csakis a műszőrmére szavazunk!

Statement ékszerek és kövek a ruhán

Fotó: vogue.co.ukFotó: vogue.co.uk
Nem gond, ha bevásároltál a nagyméretű ékszerekből, mert továbbra is hódítanak. Feltűnő és extravagáns külsőt kölcsönöznek. Divat lesz a kövekkel díszített ruházat is.

Patchwork, azaz folt hátán folt

Fotó: vogue.co.ukFotó: vogue.co.uk
A foltvarrás Afrikából származik, ahol a nagy szegénység miatt terjedt el, hogy a különböző maradék ruhadarabokból készítettek például takarót. Ma már világszerte népszerű ez a kézimunka, és idén ősszel viselni is divat lesz.

Steppelt ruhák

Fotó: vogue.co.ukFotó: vogue.co.uk
A steppelés is újra visszatér zakók és kabátok formájában. Nagyon szexi és nőies kinézetet kölcsönözhet egy jól megválasztott farmerrel és magas sarkú csizmával.

Túlméretezett pulcsik

Már tavaly is lehetett látni jó néhány ilyen darabot, és idén is hódítani fog ez az irányzat, valószínűleg főként a fiatalabb korosztály és a fiúsabb trendet követők között.

Forrás: vogue.co.uk

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...