2015.03.13. 12:00:13 9097 258

Péntek 13? Itt szerencséd lesz: Nyerj akár 10 millió Ft-ot!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Idén már másodszor esik a péntek 13-ára, ami mindenképpen egy babonás napnak számít. Annak, aki hisz az ilyesmiben. Van, aki szerencsésnek tartja, van, aki retteg tőle. Mi arra buzdítunk, hogy ma mindenképpen lépj be a nyereményjáték profilodba, és gyűjtögess egy kis pénzt, hiszen március 13. egyben azt is jelenti, hogy csak 17 nap van hátra a sorsolásig! Hajrá!

Nyertes emberek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyertes emberek

S hogy miért lesz itt biztosan szerencséd, akár péntek 13-án is?

Mert itt egyszerűen nem veszíthetsz! A játék során folyamatos meglepetésekkel várunk, ráadásul érdekes cikkeket és híreket olvashatsz a nagyvilágból! Többek között ezeknek az elolvasásával is gyűjtheted a nyereményed, így mindennap adunk lehetőséget arra, hogy növeld a megnyerhető összeget, amit virtuális számládon összegyűjtöttél. Lépj be ma is a nyereményjáték profilodba!

Figyelem! Március 30-án sorsolás!

Nem játszottál még velünk? Csatlakozz most!

Még mindig van esélyed a nyerésre, hiszen március 30-ig temérdek időd van még. A lényeg, hogy ne maradj le! Kattints ide és regisztrálj!

Minden játékos ajándékokat kap!

Ennyi minden jár a regisztrációdért - természetesen ingyenesen:

  • Részvétel a játékban, ahol akár milliókat is nyerhetsz
  • Garantált AVON ajándék
  • Garantált ingyenes balesetbiztosítás (ha kéred)
  • Tabletet, notebookot, utazást nyerhetsz
  • 70-90%-os kedvezmények
  • Ingyenesen támogatod az SOS Gyermekfalut és a Bátor Tábort!

Magazin Direkt Neked!

Ezenkívül egy klassz közösséghez is csatlakozol, és oldalunkon érdekes cikkeket, híreket olvashatsz, sőt, értesítést is kérhetsz a Neked tetsző témákról az egészséges életmódtól a háztartáson keresztül egészen az új, tudományos felfedezésekig! Ez a DirektNekem! Igényeld itt!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...