2016.05.13. 15:47:03 10275 247

Péntek 13 akár szerencsés is lehet! Játssz velünk ma is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nálunk nem érnek váratlan meglepetések péntek 13-án sem. Ha azt gondoltad, hogy ez a nap szerencsétlen, akkor itt az ideje, hogy fordíts a dolgokon. Lépj be a PROAKTIVdirekt nyereményjáték és életmód klubba, és nyerj akár 10.000.000 forintot! Már csak 18 nap van a sorsolásig, de még semmi nincs veszve!

Boldog nő, nyereményjáték - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog nő, nyereményjáték

Figyelem! A következő sorsolás időpontja: május 31!

Azaz még 18 napod van arra, hogy egy kicsit felpörgesd a nyereményszámládon látható összeget, mielőtt kisorsoljuk a nevedet! Hogyan növelheted hatékonyan a megnyerhető pénzösszeget? Kattints ide, és olvasd el az aktuális partnerakcióinkról szóló cikkünket!

Arra buzdítunk mindenkit, hogy ma mindenképpen lépjen be a nyereményjáték profiloldalára, vegyen részt partnerakcióinkban is, és ossza meg a játékot barátaival, hiszen a mai nap (és az ezután következő összes nap a sorsolásig) mindent megváltoztathat! Legalábbis, ami a nyereményszámládon látható összeget illeti. :) Hajrá!

Péntek 13-a itt biztosan szerencsét hoz!

Tudod, hogy miért? Mert itt egyszerűen nem veszíthetsz! A játék során folyamatos meglepetésekkel várunk – most éppen partnereinknél Samsung Smart TV-ét, wellness csomagot, 100.000 Ft-os Tesco utalványt is nyerhetsz! Ezenkívül minden aktivitásoddal – a belépéstől a megosztásig - növelheted a nyereményszámládon gyűjtögetett összeget, ráadásul, magazinunkban érdekes cikkeket és híreket olvashatsz a nagyvilágból! (Ja, ezeknek az elolvasásával és megosztásával is gyarapodhat a nyereményed! :)) Lépj be ma is a nyereményjáték profilodba!

Nem játszottál még velünk? Csatlakozz most!

Még mindig van esélyed a nyerésre, hiszen május 31-ig temérdek időd van még. A lényeg, hogy ne maradj le! Kattints ide és regisztrálj!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...