2016.06.11. 17:06:43 11279 242

Palvin Barbara nem várt nemzetközi elismerést kapott!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ami szép, az szép, el kell ismernünk, és a magyar modell, Palvin Barbara nem hétköznapi szépség, amit egyre többen fel is fedeznek. Most például a Sport Illustrated magazin fürdőruhás különszámában jelenik meg a magyar lány, sőt, elhozza az Év Újonca díjat (Rookie of the year), amit a közönség szavazott meg neki!

Palvin Barbara - SI fotó | Forrás: facebook.com/barbipalvinhungary - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Palvin Barbara - SI fotó | Forrás: facebook.com/barbipalvinhungary

A Sport Illustrated magazin fürdőruhás száma évről-évre nagy publicitást kap, és a szakmai berkekben az egyik ásznak számít. Tavaly a teltkarcsú, Plus Size modellel, Ashley Grahammal készített fotósorozattal és kampánnyal hívta fel magára a figyelmet, idén pedig Palvin Barbival – legalábbis a magyar közönség figyelmét egyértelműen ez keltette fel. Újabban egyébként a Forma-1-es pilótával, Lewis Hamiltonnal látták együtt a 22 éves lányt.

Barbi fotói nagyon szexik lettek, és reméljük, hogy ezzel a mozdulattal alaposan megvetette lábát a nemzetközi divatvilágban, igaz, számos címlapszereplése, és világmárkák reklámarcaként való feltűnése már szinte garanciaként szolgálhat a hosszú és sikeres karrierhez.

Gratulálunk a gyönyörű modellnek, aki így örült az elismerésnek:

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...