2016.08.04. 13:39:59 10499 239

Ördög Nóra a legértékesebb magyar celeb
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A Forbes magazin minden évben felállít egy listát arról, hogy kik a legértékesebb magyar celebek, idén sem volt ez másként. A szerdán megjelent lapban több listát is közöltek az emberekről, akiket szeretünk, ismerünk és hitelesnek tartunk. Legalábbis a nagy magyar átlag.

Ördög Nóra könyve - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ördög Nóra könyve

A listát az NRC közvéleménykutató céggel együttes erővel dobták össze, és megvizsgálták, hogy vajon az ország szemében mennyire lehetnek kedvelet, ismertek és hitelesek a különböző celebriátások. Az üzleti értéküket is megvizsgálták a nagy neveknek, és így alakult ki a végső lista, ami talán sokak számára meglepő lesz.

A top 10 celebünk az ismertség, kedveltség, hitelesség valamint pénztermelőképesség, profizmus és tartalmasság tekintetében a Forbes magazin szerint:

  1. Ördög Nóra
  2. Majka
  3. Till Attila
  4. Sebestyén Balázs
  5. D. Tóth Kriszta
  6. Alföldi Róbert
  7. Liptai Klaudia
  8. Palvin Barbara
  9. Tóth Gabi
  10. Hajós András

Érdekes, hogy az első három celeb mindegyikét a TV2 is foglalkoztatja, mint műsorvezetőket. Ördög Nóra ezenkívül az InterSpar reklámarca már évek óta, blogot ír, könyvet jelentetett meg, és mióta anya, sokkal több felkéréssel keresik fel. Majka népszerű rapper, akinek talán egyedüliként sikerült a ValóVilágos, valóságshows skatulyából kibújnia. Till Attila rendezőként is hatalmasat alkotott az idén, Tiszta szívvel c. filmjével.

Sebestyén Balázs pedig úgy tud ott lenni az élbolyban, hogy semelyik közösségi médiás oldalon nincs fent, D. Tóth Kriszta pedig szinte csak az interneten építi az imázsát, a nagy képernyőn már nem láthatjuk. Alföldi Róbert a tavalyi első helyéhez képest idén már csak a 6. Liptai Klaudiát a terhessége repítette feljebb.

A Facebook követők száma szerint is megállapítottak egy sorrendet a Forbesnél. E szerint Rubint Réka és Kasza Tibor posztjai érnek el a legtöbb emberhez, több mint 700.000 követővel büszkélkedhetnek mindketten - így valószínűleg ők kapják a legnagyobb összeget támogatott posztjaikért. A legnépszerűbb tartalmak, amelyeket megosztanak mindig személyesek, családjukhoz kapcsolhatóak. Véleményük szerint a titok abban rejlik, hogy mindketten rengeteget utaznak országszerte, így a rajongóknak személyes találkozásra is sok lehetőséget adnak. Ennek köszönhetően szívesebben követik őket a Facebookon is.

  1. Rubint Réka, 747 ezer követő
  2. Kasza Tibor, 745 ezer követő
  3. Nótár Mary, 504 ezer követő
  4. Kiss Ádám, 445 ezer követő
  5. L.L. Junior, 440 ezer követő
  6. Molnár Ferenc Caramel, 405 ezer követő
  7. Majka, 351 ezer követő
  8. Tóth Gabi, 338 ezer követő
  9. Rúzsa Magdi, 337 ezer követő
  10. Vastag Csaba, 309 ezer követő

Forrás: Forbes magazin, 2016. augusztusi szám

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...