2015.09.05. 11:03:27 15773 310

Oldjuk meg a „farmer-rejtélyt”! - 4 probléma + 4 megoldás
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha már itt az ősz, de az esős, nyirkos időért nem rajongunk túlzottan, azért egy dolog vigasztaljon minket: újra belebújhatunk kedvenc farmerunkba. Ám meglehet, a nyár, illetve a nyári grillpartyk, fagyikelyhek, koktélozgatások nem múltak el nyom nélkül, és az örök darab már nem úgy áll rajtunk, ahogy kellene.

Farmer - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Farmer

De az is előfordulhat, hogy tökéletesen fest rajtunk kedvenc nadrágunk, csak az évek alatt vesztett fényéből. Esetleg épp új farmer vásárlására adnánk a fejünket, de valamiért egyik, általunk kiválasztott darab sem áll úgy rajtunk, ahogy mi azt szeretnénk. Ilyen nehéz lenne egy farmerral? Dehogy! 4 probléma, 4 megoldás, mely könnyebb, mint gondolnád.

1. Hol van már a régi szín?

Sajnos, előfordul, hogy kedvencünk egy idő után elveszíti színét és kifakul. Egy minimális fakulás elkerülhetetlen, de lassíthatod a folyamatot, ha odafigyelsz a farmer mosása közben! Mielőtt a mosógépbe teszed, mindig fordítsd ki és ha van rá lehetőséged, természetes fényen szárítsd. Ha nincs, akkor se kövesd el azt a hibát, hogy a szárítóba teszed a nadrágot! Ha szeretnéd, hogy sokáig eredeti fényében és színében tündököljön a farmerod, kerül el a szárítógépet!

2. Ha kilóg itt, kilóg ott…

Az a bizonyos úszógumi, ami a már bevezetőben is írt nyári lazulások következtében jön létre. A nadrág dereka fölött kibuggyanó pocakocska, „oldalhájacska” nem túl esztétikus látvány. És mielőtt a picit husibbak szóvá tennék, hogy „Már megint mi!”, elmondjuk: ez néha a kifejezetten vékony hölgyekkel is megesik. A megoldás erre az lehet, hogy magasabb derekú farmert választasz, ami szépen elfedi a kis hurkácskákat, pocakot. Meg persze ősszel sem késő elkezdeni sportolni kicsit!:-)

3. Azok a fránya ráncok!

Most kivételesen nem arról lesz szó, hogy mit tehetsz az apró ráncokkal az arcodon! Vannak ráncok máshol is, amik legalább annyira bosszantóak. Ha hosszú a farmerod a bokádnál általában „összeráncosodik”, ami nem is túl szép, illetve kicsit összenyom, alacsonyabbnak, esetleg még szélesebbnek is mutat. A következő vásárláskor inkább válassz olyan farmert, mely a bokádnál végződik. Kényelmesebb viselet és csinosabbnak is érzed magad benne!

4. Az a bizonyos teve…

… és az ő talpa. Ugye, értitek? Szeretjük a szűk farmert, ám néha bizony ott vág be, ahol nagyon nem kéne. Ez kényelmetlen is, és valljuk be, nem is nyújt túl esztétikus látványt. Habár a szűk, leggings szerű farmeroknál megvan a veszélye, hogy az intim területeken „bevág”, de valamennyit javíthatunk a helyzeten, ha kicsit vastagabb anyagból készült nadrágot választunk.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...