2014.08.28. 12:59:06 6926 11

Nyílik a Central Perk, a Jóbarátok kávézója New Yorkban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Valószínűleg a világ több nagyvárosában megvalósították már a Jóbarátok kávézót, de ennyire autentikus helyen még nem. Végre New Yorkban a való életben is megnyílik a kávézó. A sorozat utolsó epizódja óta már 20 év eltelt, gondoltad volna?

Ikonikus hely | Fotó: classiclifebyanne.blogspot.hu/ - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ikonikus hely | Fotó: classiclifebyanne.blogspot.hu/

Könnyen lehet, hogy több emlékünk fűződik a New York-i Central Perk nevű kávézóhoz, mint bármelyik más pesti beülős helyhez, pedig sosem jártunk ott, és egészen idáig a kávézó nem is létezett. Mégis a szemünk előtt van, ahogy egyszer Ross és Phoebe a biliárdasztalon..., halljuk a Büdös macska fülsértő hangjait, látjuk Gunthert rózsaszín ingben, aki legalább annyira fontos darabja a helynek, mint a szemet szúróan csúnya, de minden bizonnyal végtelenül puha és rugalmas kanapé.

Most pedig, a Jóbarátok című, húsz éve véget ért sorozat rajongóinak legnagyobb örömére, az emlékek helyszíne valóságossá válik. Szeptember 17-én Manhattanben megnyílik a Central Perk, elfoglalhatjuk végre a sárga kanapét, és élőben hallhatjuk a Büdös macskát is.

Az egészben csupán egyetlenegy dolog a szomorú: a hirtelen felhúzott kávézó egy laza után lövése lesz a már így sok bőrétől megfosztott sorozatnak, nem állandó helyként fog üzemelni, hanem mindössze egy hónapig üzemelő zarándokhelye lesz a rajongóknak. A Central Perk október 18-án már be is csukja kapuit.

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...