2015.03.11. 10:35:51 7050 191

Nem akarod tudni, hogy hol készültek növényi lisztek...
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még egy mumifikálódott patkánytetem is volt abban az üzemben, ahol a Nébih razziázott. Paleo és állítólagos biotermékeket állítottak elő egyszerűen botrányos körülmények között. A magoknak, liszteknek még a származását sem lehet tudni. Videón a bizonyíték.

Nebih felvétele - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nebih felvétele

A koszos, takarítatlan, repedezett falú és padozatú egységben megdöbbentő körülmények között készültek a manapság oly kedvelt lisztek és egyéb készítmények, mint például a sárgabarack magliszt, lenmagliszt, mákliszt, szőlőmag liszt, búzacsíra, kókuszreszelék. A termékeket szennyezett, takarítatlan gépeken készítették és koszos edényekbe töltötték.

Emellett az előírt dokumentációkat egyáltalán nem vezették, továbbá a gyártást sem dokumentálták, és sem az alapanyagok, sem a késztermékek nem voltak nyomon követhetőek - írja a HVG.

Az eljárás során az üzem működését azonnali hatállyal felfüggesztették a hatóság szakemberei, valamint elrendelték 100 tonna termék forgalmi korlátozását. A teljes tétel értéke a száz millió forintot is elérheti.

Forrás: hvg.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...