2014.07.17. 20:06:17 4898 24

Nagyszerű hír: Schumacher túl van a nehezén
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Schumacher felesége, Corinna úgy nyilatkozott, hogy a decemberben síbalesetet szenvedett, Forma 1-es világbajnok már túl van a nehezén. Bár összességében még mindig ellentmondásos információkat hallani, egy időre talán fellélegezhetnek a rajongók és bizakodhatnak a további jó hírekben.

Schumacher, JEREZ DE LA FRONTERA, Spanyolország, 2011 - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Schumacher, JEREZ DE LA FRONTERA, Spanyolország, 2011

Corinna Schumacher a hockenheimi Német Nagydíj programfüzetében köszönte meg mindenkinek a támogatását az elmúlt hét és fél hónapért.

„Ez az üzenet mindenkinek szól, aki figyelemmel kísérte Michael karrierjét és az elmúlt hét hónapban támogatta őt. A Német Nagydíj nagyszerű lehetőséget ad arra, hogy megköszönjem a jókívánságokat és a pozitív energiát, amit Michaelnek küldtek. A szimpátiájuk levett minket a lábunkról. Jó tudni, hogy közösen vészeltük át a legnehezebb időszakot. Most egy hosszabb fázis következik, de bízunk benne, az idő Michaelt segíti majd ebben a harcban. Addig is mindenkinek a legjobbakat kívánom. A legnehezebb részen már túl vagyunk, vége a nagy küzdelemnek” – írta levelében Corinna Schumacher a 2014-es Forma-1-es Német Nagydíj programfüzetében.

Michael Schumacher még tavaly december 29-én szenvedett síbalesetet, amely után hat hónapig volt kómában a grenoble-i klinikán. Hivatalosan június közepén jelentették be, hogy felébredt, utána Lausanne-ba egy magánklinikára szállították, ahol jelenleg is tart rehabilitációja.

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...