2016.06.02. 17:54:04 13038 279

Nagy, júniusi filmajánló, ha a hűvös moziba vágysz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ez a nyár is bővelkedni fog a szórakoztató filmekben, és júniusban már ki is bérelhetjük a kedvenc középső helyeket, hiszen jónéhány alkotást megtekinthetünk a moziban. Popcorn, cola, jegyek a mancsokban, és már indulhat is a jól megérdemelt mozizás.

Moziélmény - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Moziélmény

Rendes fickók – Már a mozikban!

Már most kikiálthatjuk a nyár vígjátékának a Ryan Gosling és Russell Crowe főszereplésével készült Rendes fickókat, akik a kicsit suta, enyhén balkezes, inkább szerencsés semmint megfontolt magánnyomozók örökzöld sztoriját elevenítik meg. Jó nők, jó pasik és jó sztori, nevettető poénokkal. Szerintünk érdemes megnézni!

Szenilla nyomában – Premier: június 16.

Gyerekekkel ez az idei kötelező, legalábbis júniusra, ugyanis júliusban jön a Jégkorszak legújabb epizódja, A nagy bumm. A nagy sikerű Némó nyomában második részében a kissé feledékeny, rövid távú memória problémákkal küzdő Szenilla keresésére indul a társaság, aki a családja felkutatása közben esik rabságba. Nem mondjuk, hogy a történet friss és ropogós, de az óceán 3D látványvilága és az imádnivaló karakterek miatt mindenképpen érdemes a moziban megnézni.

Mielőtt megismertelek – Premier: június 16.

Ez pedig a nyári romantikus kötelező, Emilia Clark főszereplésével (akiknek nem ismerős a neve: ő a népszerű Trónok harca c. sorozatból Daenerys Targaryen). Louisa Clark, a sztori főszereplője nyugodt kis életét éli, amikor veszélybe kerül a megélhetése, mivel a kávézó, ahol dolgozik, egyszer csak bezár. Louisa azért, hogy családját is támogatni tudja, elvállalja egy mozgássérült, depressziós férfi gondozását. A két ember nehezen csiszolódik össze, hiszen nagyon különbözőek, aztán hirtelen másként néznek egymásra…

Szemfényvesztők 2. – Premier: június 9.

Egy izgalmas és látványos mutatványokban gazdag filmre számíthatunk, aki látta az előző részt és tetszett neki, biztosan nem fog csalódni. A szövevényes sztori egy évvel az előző illuzionista produkciók után folytatódik, és a négy lovas úgy tűnik, hogy most csapdába eshet, egy informatikus lángelme csapdájába.

Függetlenség napja: Feltámadás – Premier június 23.

Ha már a folytatásoknál tartunk, nemcsak a Szemfényvesztőknek lesz második része… 20 év után újra visszatérnek az idegenek, és ismét átéljük a Függetlenség napját. Ez a 20 év azonban nem tűnt el nyomtalanul. Az emberiség megpróbált felkészülni, és az egész világ összefog, de sajnos hatalmas túlerővel kell ismét szembenézni. Minden azon a néhány bátor férfin és nőn múlik, akik saját magukat is feláldoznák a siker érdekében. Sajnos Will Smith nem szerepel a produkcióban…, és mi nem vagyunk biztosak a film sikerében, no, nem csak Will miatt (DE! Sóhaj...) :).

Írta: kábé

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Idén ezeket a filmeket várják a legtöbben

Jelen társadalmunkban a filmek jelentős szerepet játszanak az emberek életében, ugyanis formálják a kulturális viselkedéseket, ugyanakkor tükröt állítanak elénk az aktuális jelenségekről. Ilyen megközelítésben tehát nyilvánvaló, hogy a filmes alkotások mára már jóval túlnyújtóztak szórakoztató szerepkörükön, hiszen befolyással vannak a véleményalkotásra, a világlátásra, információt továbbítanak, kulturális értékeket képviselnek, tanítanak, átértékelésekre ösztönöznek. Lássuk, hogy az év hátralévő részében milyen új filmek örvendeztetik meg a rajongókat.

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.

Ismered a világ legjelentősebb szimbólumait és azok hátterét?

A szimbólumok társadalmi életünk fontos elemei, amelyek különféle megjelenési formákat ölthetnek magukra a hétköznapi közlekedési jelzésektől az üzleti szférában megjelenő márkaépítő logókig. Találkozhatunk velük a szavak, jelek, alakzatok, színek, karakterek formájában, melyek mindegyike valamilyen elvont fogalom, eszme képviselőjeként, egyfajta vizuális történetmondóként tartható számon. Minden szimbólum mögött lebilincselő háttértörténet lapul. Ismered ezeket?