2014.11.29. 20:00:00 7275 23

Nagy a felhajtás A szürke ötven árnyalata körül
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A jövő februári Valentin-napi filmcsemege valószínűleg A szürke ötven árnyalata lesz, amely E. L. James nagy sikerű trilógiájának az első része. A könyvet 51 nyelvre fordították le, és igazi lavinát zúdított maga után a nőknek íródott, erotikus regényeket illetően.

Domina szerkó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Domina szerkó

Az előzetes kissé visszafogottra sikerült, valószínűleg maga a film is keveset mutat majd a szado-mazo viszonyt folytató Miss Steel és Mr Gray kalandjáról. Ennek ellenére nagyobb a hype a film körül, mint a regény körül volt.

Nagy port kavart annak idején a médiában, amikor kiderült, hogy Dakota Johnson és Jamie Dornan kapta a női és férfi főszerepeket a filmben, a mára már ikonikussá vált páros, Anastasia és Christian megformálására. A kritikusok és Dakota Johnson saját bevallása szerint is ez a szerep lehet a nagy áttörés az eddig kevésbé foglalkoztatott sztárnak. Az észak-írországi Jamie Dornant is inkább Keira Knightly exeként ismerhettük eddig, valamint a Kelvin Klein egyik modellje és komoly rögbi játékos volt (ez utóbbi adhat némi okot a várakozásra ;)). A rendező, Sam Taylor-Johnson maga is színésznő, eddig csak néhány rendezése volt (John Lennon - a fiatal évek, és a Love you more belga dráma).

A filmzenét Beyonce szolgáltatja. A hazai mozikban február 12-től várható a bemutató.

Forrás: imdb.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...