2015.10.25. 14:50:41 10472 221

Mutasd a szád, megmondom, ki vagy! – Amit az ajkaid elárulnak Rólad
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha el akarnám viccelni a dolgot, azt írnám: a szánk sok mindent elmond rólunk. Mert végülis mi mást tenne?:-) De az ajkaink akkor is fecsegnek rólunk, ha épp csukva vannak, vagy hangtalanul „bámulnak”. Hiszen formája, íve érdekes titkokat árulhat el rólunk, személyiségünkről.

Ajkak - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ajkak

Amit eddig hallottam az ajkak formájával kapcsolatban, hogy akit vastag, húsos szájjal áldott meg a sors, az bizony jól csókol. Ám ezen kívül még egyéb dolgokat is elárul rólunk szánk milyensége.

Vékony alsó és felső ajkak

Míg mások ki nem állhatják, addig számodra az egyedüllét abszolút kibírható. Sőt! Szereted, ha nem függsz másoktól és egyedül állsz a lábadon. Egy kapcsolatban is szükséged van arra, hogy legyen saját tered. Amíg a párodtól megkapod ezt, a kapcsolatotok harmonikus marad.

Telt felső és alsó ajkak

Aki ilyen ajkakkal bír, abban csakúgy tombol az anyai ösztön. Szeretsz gondoskodni másokról és általában mindig előtérbe helyezed a többiek szükségleteit a magadéval szemben. Egy kapcsolatban is inkább adsz, mint kapsz. Ám ami a legfontosabb számodra, amit a partneredtől is elvársz: a hűség.

Felfújt ajkak

Akik változtatni szeretnének, vagy már változtattak is szájuk formáján, azok saját sorsukba is „belenyúlnak”. Ezek az emberek önzőek és érzelmileg nem képesek kontrollálni önmagukat.

Keskeny, kicsi száj, vastag ajkak

Ha ilyen ajkakkal bírsz, Te vagy az, aki imád a középpontban lenni. Ám nehezedre esik egy kapcsolatban elkötelezni magad és nem vagy épp a hűség szobra sem. Persze, csak addig, amíg igazán szerelembe nem esel. Akkor aztán a tenyereden hordozod a partnered és igazi szenvedélyes szeretővé válsz.

Ha a felső ajak íve hegyes

Ha Rád ez jellemző, akkor Te egy nagyon is kommunikatív és kreatív személyiség vagy. Mindig kimondod, amit gondolsz és elég spontán vagy. Megesik, hogy sokszor előbb beszélsz, mint gondolkozol, és olyan dolgokat fecsegsz ki, amit jobb lett volna, ha megtartasz magadnak.

Ha nincs különösebb íve a felső ajaknak

Vagyis inkább egyenes, akkor érzelmileg nem nagyon tudsz elhatárolódni a többi embertől. A kapcsolatban általában Te vagy az, aki jobban ragaszkodik. Túl gyakran aggódsz mások miatt és veszed magadra embertársaid problémáit.

Ha a felső ajkak íve kerek

Ha ajkad ilyen formájú, az annyit tesz, hogy Te egy nagyon empatikus és óvatos személyiség vagy. Érdekelnek mások érzései, és sok mindenre képes vagy embertársaidért. Valószínűleg valami olyan munkát végzel, mely az emberek szociális helyzetével foglalkozik.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...