2016.07.20. 10:20:27 10568 224

Mivel foglaljuk le a gyereket? – Nagyszerű játékötlet a kertben!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Júliusban általában még az óvodás korú gyerek is otthon van, és pár hét után elég nehéz lefoglalni a sok játszópajtáshoz, inger-gazdag környezethez szokott kicsiket. Szerencsére vannak könnyen elkészíthető, otthoni játékok, amelyekkel sikeresen szórakoztathatjuk még a legmozgékonyabb törpéket is. Sőt, még az előkészületekben is segíthetnek.

Vízi nudlik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vízi nudlik

Azt hiszem, mindannyian köszönettel tartozunk az olyan kreatív anyukáknak és apukáknak, akik megosztják velünk nagyszerű ötleteiket. Most hatalmas hála és szobor a Hősök terén DIY Dad-nek, ezért a zseniális akadálypályáért:

Az akadálypálya összeállításához gyakorlatilag nincs másra szükség, mint jó sok vízi nudlira, hurkapálcikára (ezt esetleg lehet valami biztonságosabbal helyettesíteni, ha van ötletetek…), ducktape-re, labdákra és egy adag jó kedvre valamint kalandvágyra. A végén a trambulint medencével vagy egy adag málnaszörppel is lehet helyettesíteni. :)

A legjobb persze, ha egy kis ház versenyt is csaptok, és a szülők is beszállhatnak, mondjuk a labdadobálásba. Lehet mérni az időeredményeket, a sikeres találatokat, és természetesen mással is ki lehet egészíteni a mókát. Szerintünk nagyszerű ötlet és jól kombinálható! Érdemes kipróbálni.

A Baby League YouTube csatornán még több ötletet találhatsz, amelyekkel lefoglalhatod a kicsiket és a picit nagyobbakat is. Nagyon izgalmas nyárnak nézünk elébe! :)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Szépítsd a kerted, töltsd fel a lelked

A kert és a kertészkedés fizikai és mentális egészségre gyakorolt számos pozitív hatásáról már többször értesülhettünk. Van azonban a kertekben valami misztikus szépség, valami őserő, amelynek mi magunk is alkotóivá, formálóivá válhatunk. Hihetetlen élmény gyönyörködni a munkánk szó szerinti és átvitt értelmű gyümölcsében és pompájában, elégedetten és elérzékenyülten mustrálni a kertünkbe varázsolt parányi paradicsomi hely folyamatosan megújuló szépségét.

Megéri-e beépíteni a tetőteret?

Egy korszerű elvárásoknak minden szempontból megfelelő, komfortos padlástér kialakítása sokak számára kívánatos megoldásnak bizonyul. A kialakítás igényét illetően több cél lehet a mozgatórugó. Ugyanakkor az akadályozó tényezőkkel is szembe kell nézni, optimális esetben még a szakemberrel való szerződéskötést megelőző szakaszokban, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések.

Mutatjuk, mely országokba költözik a legtöbb magyar ember

Az egyik legnépszerűbb globális adatplatform, a Statista kimutatásai szerint az elmúlt évben a külföldre költözés főbb motivációi a jobb munkahely találása, a partner országában való új élet kezdése, valamint a továbbtanulási célok voltak. Mindezek mellett ugyanakkor kulcsszerepet játszott a célországtól remélt jobb életminőség, a személyes kihívások és komfortzóna feszegetések, a kaland- és felfedezésvágy. Sokakat pedig a klasszikus tiszta lappal kezdés vágya terelt egy idegen országba, emellett akadtak olyanok is, akik a nyugdíjas éveiket kívánták egy régen kiszemelt helyen tölteni. De vajon milyen szándékok állnak a magyar emberek külföldre költözésének hátterében?