2015.08.05. 13:00:00 9098 189

Mit árul el rólad a szobád színe?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Biztosan Neked is megvannak a kedvenc színeid, és a hálószobafalak preferált árnyalatát is kisilabizáltad már. Nem is gondolnád, hogy mennyi mindent elárul ez a személyiségedről. Mivel összetett karakterek vagyunk, lehet, hogy már többféle színnel is próbálkoztál. Az is mind Te voltál.

Zöld szoba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zöld szoba

Fehér

Imádsz aludni és a hálószoba a menedéket. Egy jó éjszakai alvás neked mindennél többet ér, éppen ezért a szobádban semmi nincs, ami elvonná a figyelmed a pihenésről. A falak nem üresek, de segítenek abban, hogy kiürítsd az agyad egy nehéz nap után, ami úgy tűnt, hogy soha nem ér véget.

Sárga és narancssárga

Imádod a napot, és ki nem hagynád a napfelkeltéket, még csak ébresztő órára sincs szükséged. (Ez mondjuk rám, mint sárga szobásra nem annyira igaz, bár tény, hogy szeretném látni a napfelkeltéket. ;)) A délelőtt a legaktívabb napszakod, olyan sok mindent megcsinálsz, hogy a nap hátra lévő részében általában nyugodtan lazíthatsz. Szerencsés embernek tartod magad, és tele vagy energiával. Egy kis napsugár vagy a közvetlen környezetednek. :) (Igaz! És természetesen szerények is vagyunk, mi, sárga szobásak. :))

A narancssárga még inkább élénkít, mint a sárga, ezért lehet, hogy nem annyira ideális választás a hálószoba falának.

Kék

Mindig is ez a szín volt a kedvenced, ezért nem tartott hosszú ideig a szoba színének kiválasztása. Megbízható vagy és őszinte, amit az ismerőseid értékelnek, de nem veszed magad túl komolyan. A szobádról rögtön beugrik a tenger, amit úgy imádsz. Lehet, hogy néhány erre utaló dekoráció is felvillan a falakon és a polcokon.

Bézs

Tudod mit szeretsz, kifinomult az ízlésed és jó a stílus érzéked. Valószínűleg sokáig kerested a bézsnek azt az árnyalatát, ami a legjobban kifejez téged, és a leginkább emlékeztet, arra a café lattére, amit abban az elbűvölő olasz városkában fogyasztottál. A barátaidat egészen biztos, hogy lenyűgözi a kecód.

Szürke

Szereted a letisztult és harmonikus dolgokat, így a hálószobádnak is ezt a trendet kell követnie. A ma divatos monokróm stílusirányzat pont kapóra jött, bár egy-két élénk színnel azért feldobhatnád a szoba melankolikusságát. Nyitott vagy az új dolgokra, de úgy gondolod, hogy jobb, ha előtte teszteled őket, vagy alaposan utána olvasol, mielőtt belevágsz valamibe. Fő az óvatosság!

Pink

Még mindig élsz-halsz a szórakozásért, szívesen csacsogsz a barátaiddal és minden társasági eseményen megjelensz. Kedvenceid az esküvők, ami nem csoda, hiszen romantikus alkat vagy. Szereted hangsúlyozni a nőiességed.

Lila

Misztikus és megfoghatatlan vagy, ám néha arrogáns. Szereted magad egyedinek és megismételhetetlennek látni, kedveled a művészeteket. Sokszor naivan mindent elhiszel, de ez is hozzátartozik a bájadhoz. Jó, ha tudod, hogy a lila szín tompítja a szexuális vágyat, így lehet, hogy a hálószobádnak mégsem ez a megfelelő választás.

Zöld

Lehet, hogy már többféle színű volt a szobád, hiszen örök megújuló vagy és cseppet sem unalmas. A gardróbod egészen biztos, hogy tele van különböző sálakkal, melyek mindig passzolnak az öltözékedhez. (Magyarul, szereted a divatot.) A barátaid bíznak benned, és gyakran fordulnak hozzád tanácsért. Szereted a természetet, ezt tükrözi a szobád is.

Barna

Intelligens vagy és talán egy kicsit régimódi. Fontos számodra a gondoskodás és a szorgalom, de nem kötődsz az anyagi javakhoz. Imádod a jó könyveket, így a hálószobád egyben olvasóteremként is szolgál. A klasszikusokat soha nem váltanád le e-könyvekre.

Vörös

Igazi kis bestia vagy, egy erőteljes személyiség. Mint minden az életben, a hálószobád is a szenvedélyességet tükrözi. De nem vetted észre, hogy nyugtalanul alszol? A piros szín élénkíti a szervezetet, ami nem biztos, hogy elősegíti a pihentető alvást. :)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...