2015.08.13. 18:30:21 12336 283

Mit árul el rólad a kedvenc szobanövényed?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vajon az, hogy milyen szobanövényt kedvelsz elárulhat bármit is a személyiségedről? Olvass tovább, hogy kideríthesd! Az alapfelvetésünk ez: „aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet!"

Nő orchideával - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nő orchideával

Természetesen nem tudjuk lefedni a szobanövények teljes skáláját, de válaszd ki a következő növények közül, azt ami a legközelebb áll a kedvencedhez, és lássuk mit leplez le rólad.

1. Fikusz

Szereted az állandóságot és a jó értelemben vett megszokást. Az a véleményed, hogyha valami bevált, akkor nem kell váltani, változtatni. Ugyanazt az árnyalatú rúzst használod évek óta és mindig ügyelsz arra, hogy praktikus dolgok vegyenek körül.

2. Orchidea

Felfedezed a szépséget a világban, és imádsz gyönyörködni a virágaidban is. Te vagy az, aki megállsz, hogy megbámulj egy szivárványt az úton, és aki nem rest újra és újra felnézni a város épületeit megcsodálni, pedig gyerekkorod óta ismered őket. Azt vallod, hogy egy orchidea nem orchidea, és igyekszel magadat körül venni kedvenc növényeiddel.

Phalaenopsis orchideaPhalaenopsis orchidea

3. Begónia

Romantikus alkat vagy és szereted a kiegészítőket. Az a véleményed, hogy minden helynek szüksége van egy fénypontra, ami vonzza a szemeket, és mindennap kell legalább egy csúcspont.

BegóniaBegónia

4. Pozsgások

Folyton pörögsz, a gyerekeid körül teszel-veszel, építed, szépíted az életeteket. Te vagy az, aki bármit megtenne a család jólétéért, de ez nagyon sok energiádat felemészti. Szereted ezeket a növényeket, mert nem igényelnek sok gondoskodást, de mégis van egy kis zöld a házban.

5. Aloe vera

A felszínen lehet, hogy egy kicsit tüskés vagy és távolságtartó, de ha egyszer valakit közel engedsz magadhoz, és megismerhetnek, akkor rájönnek, milyen gondoskodó személyiség vagy.

Aloe vera cserépbenAloe vera cserépben

6. Páfrány

Nem csodálkoznánk, ha szerelem páfránynak hívnád a kedvenc páfrányodat, hiszen naívan hiszel a romantikus klisékben. Még mindig vágysz egy titkos kertre, amiről gyerekkorodban álmodoztál.

PáfrányPáfrány

7. Művirág

Szereted a lakásodat új köntösbe öltöztetni akár évszakról évszakra. Képes vagy megvenni bármit, amiről úgy gondolod, hogy jól mutatna a szentélyedben, akkor is, ha nincs semmi gyakorlati haszna. Jó lenne valódi növényeket is tartani, de rettentően elfoglalt vagy, ezért beéred a tökéletes helyett, a második legjobbal. A mottód: Legyen kész, nem baj, ha nem tökéletes!

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...