2015.09.28. 20:29:49 8261 186

Mit árul el a rúzsod formája a személyiségedről?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Csúcsos, lekerekített, hegyes, lapos vagy ívelt lesz a rúzsod, miután használni kezded? Hiszed vagy sem, egy csomó mindent elárul a személyiségedről eme a személyes használati tárgy formája.

Rúzsok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rúzsok

Lekerekített, de csúcsosodó

Az emberek vagy gyűlölnek vagy szeretnek téged, kicsit szélsőséges vagy. Ez azonban téged egyáltalán nem zavar, büszkén vállalod a véleményed mások előtt. Annak ellenére, hogy intenzív a külsőd – mások finoman így jellemeznének – az elsők között vagy, ha segítségre vagy támogatásra van szüksége valakinek.

Lapos, sima

A barátaid az egyik legviccesebb embernek tartanak a világon, és valószínűleg igazuk van. Mindig is gyors felfogású voltál, intelligens és poénos – ez egy egészen vonzó kombináció. Szeretsz vitázni, és nehezedre esik visszafogni magad, ha valaki nem ért egyet veled. Ezt a tulajdonságodat már kevésbé szeretik a családtagjaid. A dokumentumfilmeket jobban kedveled a többi műfajnál, a romantikus filmek kifejezetten idegesítenek.

Egyenletesen lekerekített

A nappali a kedvenc helyed a lakásban, szereted tisztán tartani, és örülsz, ha valaki meglátogat. A családodról való gondoskodás, az egyik legfontosabb az életedben, de kedveled a művészeteket is. Az írás, a rajzolás vagy a zene valószínűleg a kedvenc hobbijaid között szerepel. Gyorshajtásért még nem bűntettek meg...

Ívelt, az eredeti formához közel

Amikor gyerek voltál, kellemetlenül érezted magad, ha meg kellett szegned a szabályokat. Még ma is ideges leszel, ha úgy érzed mások csalódnak benned, vagy megsérted az érzéseiket. Ez az empatikus képességed nagyon szerethető emberré tett téged, és értékes tagja vagy bármilyen csapatnak, legyen szó családról, munkáról vagy barátságról.

Konkáv, lapos

Nem bánod, ha bepiszkolódik a kezed, ha csak így lehet elvégezni egy feladatot – végtére is a legnagyobb félelmed, hogy nem fejezel be valamit, amit elkezdtél. A kíváncsiságod nem ismer határokat, soha nem félsz kérdezni, kockáztatni. Emiatt sokszor bajba kerültél gyerekkorodban. Felnőttként azonban ezen tulajdonságoknak köszönheted, hogy ott tartasz, ahol.

Hegyes, éles

Okos vagy és szexi, szeretsz flörtölni és jól is megy – emiatt a barátaid néha féltékenyek rád. Amikor nyaralsz, szereted a jövés-menést, az egyedi programokat, és nem kedveled a tengerparti henyélést. Az emberek gyakran gondolják rólad, hogy hiú vagy, de egyszerűen csak büszke vagy az elért eredményeidre. Jó vagy a karaokeban.

Hegyes, a végén egy kis kunkorral

Gyerekként sokszor estél szerelembe, és ezt a szokásodat nem nőtted ki. Rengeteg szeretet van benned és szívesen oda is adod, szeretsz segíteni másokon. Nagyon kreatív vagy, de sajnos túl sokat vállalsz. Szereted az állatokat, valószínűleg a kutyák a kedvenceid, akik tele vannak energiával és hűségesek – ezt a tulajdonságot nagyon értékeled.

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...