2016.01.15. 15:11:56 11996 275

Mindenre fény derül! – Milyen sapka illik az arcformádhoz?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, más hogy van vele, de a sapka nálam jó ideig nagy mumus volt. Hogy kisgyerekként küzdöttem ellene, az egy dolog, de nem voltam hajlandó elviselni sem általános, sem középiskolás koromban. Boldogult 20-as éveim elején jutottam el odáig, hogy rájöttem: a kesztyűvel, sállal együtt ez is egy igen fontos téli ruhadarab.

Sapka - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sapka

Akkor már úgy voltam vele, veszek egy kellően balhés darabot belőle, hogy ha már viselnem kell, legalább mindig vidám legyek benne (és a környezetem is:-)). Szerettem, meleg volt és kényelmes, továbbá rendkívül praktikus: alacsony termetem miatt nagy tömegben elég nehezen voltam észrevehető, ám a sapka csúcsán díszelgő óriási pompon ezt orvosolta.

De nem mindegy a forma!

Bizony, fejfedő vásárlásakor sem a sapka, sem arcunk formája nem elhanyagolható. Hogy Te is megtaláld az igazit, nézd meg, mi illik a Te arcformádhoz!

Keskeny arc

Nálad a túl vékony és túl magas sapkák csak tovább nyújtják az arcodat, előnytelenül. De egy jól eltalált, ám nem túl nagy pompon a sapidon sokat segíthet.

Kerek arcforma

A kerek pofihoz a nagyobb, méretesebb sapkák passzolnak, mondjuk valamilyen kötött darab, vagy karimával „felszerelt”. A beanie sapkák nyújtják a kerek arcformát.

Szív alakú arc

A nagyobb méretű fejfedők Nálad is bejönnek. A fülvédővel ellátott sapkákat pedig Neked találták ki!;-)

Ovális arc

Na, őt hívják úgy, hogy a „mákos”. Ennek a szinte tökéletes arcformának ugyanis mindenféle sapkatípus jól áll.

Szögletes arc

A karakteres alsó állkapocshoz jobban passzolnak a vékonyabb, keskenyebb sapik. Például nekik is jól állnak a beanie sapkák, vagy a vékony, kötött fejfedők.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...