2014.12.09. 11:37:55 11573 45

Milyen szoknya illik leginkább az alkatodhoz?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szoknya nem csak tökéletes alakon áll jól, és egyáltalán nem csak nyári viselet. Bár egyetértünk azzal, hogy egy elegáns nadrág vagy nadrág kosztüm is lehet csinos, a nőiességedet azért mégis csak a megfelelő szoknyával fejezheted ki leginkább. Jönnek az ünnepek, tudd meg, hogy a Te alkatodhoz milyen szoknya illik!

Szoknyák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szoknyák

A szoknya egy nagyon izgalmas ruhadarab, hiszen rendkívül jól variálható, lehet kislányos, vagány, elegáns és szexi is, attól függően, hogy mit veszel fel hozzá. Szóval ne félj tőle, hord bátran, és légy stílusos! Segítünk!

Milyen szoknyát viselj, ha alacsony vagy?

Neked nem kell tartanod a mini szoknyáktól! Nyugodtan hord őket, mivel számodra fontos lehet, hogy az, amit viselsz, ne nyomjon össze. A mintás és az egyszínű darabok is jól fognak állni, de ha molettebb a testalkatod, akkor kerüld a nagy mintákat. Az egyenes szabású, azaz a ceruza, valamint az enyhe A vonalú szoknyák is jól fognak állni, ha térd felettiek. Ezek a szoknyák segítenek abban, hogy arányosabb legyen a testalkat.

Magasabb hölgyeknek ezt ajánljuk

Ha magas vagy, nyugodtan viselhetsz térd alatt végződő szoknyákat is, nagyon jól fog állni a ceruzaszoknya és az enyhe A-vonal. Ezeknek a viselésével kevésbé lesz hórihorgas a hatás. Ha magas és vékony vagy, nyugodtan válassz csíkos vagy nagyobb mintás darabokat, ezek segítenek a test tagolásában. Ha van rajtad egy kis felesleg, akkor is maradj az A-vonalnál, de semmiképpen ne hordj elasztikus anyagú szoknyákat, és inkább az egyszínűeket válaszd!

TestalkatokTestalkatok

Ha úgy gondolod, hogy fiús az alakod

Ne aggódj, a legtöbb szoknya jól fog állni, még akkor is, ha úgy érzed, hogy túl vékonyak a lábaid. Emiatt különösen télen ne aggód, csak válassz egy jó csizmát és egy szép kötött harisnyát. Tökéletes társad lehet a rakott szoknya, a fodros, a kockás, a zsebes és a hosszú, egyszóval szinte bármi, ami megtetszik. Talán csak az egyenes, térd alatti fazontól kell óvakodnod, mivel abban kissé katonásan mutatnál. A fiús alkatod ellenére, bátran öltözhetsz nőiesen! Hajrá!

Szoknyák körte alkatú nőknek

Keskeny vállad van és széles csípőd, te vagy a nőiesség mintaképe, hát öltözz ehhez méltóan! :) Hordj olyan szoknyákat, amelyek a csípőd helyett a lábadra terelik a figyelmet: a mini szoknya, ami enyhén bővülő, az A-vonalú, és a maxi szoknya is jó lehet. Kerüld a testhez passzoló sztreccs anyagokat, és a szűk ceruzaszoknyákat. Ideális választás lehet neked a farmer szoknya. A habos-babos, fodros szoknyák nem neked valóak, de egy magas sarkúval kipróbálhatod a most divatos elöl rövid, hátul hosszú fazont!

Alma alkatú csajoknak és hölgyeknek

Lehet, hogy van egy kis pocakod, szélesebb a vállad és a csípőd is, de ettől függetlenül egy-egy jól megválasztott szoknya garantáltan öltöztetni fog. Jobban, mint egy nadrág. A számodra ideális szoknya eltakarja a problémás területeket. Az egyenes szabású, de nem túl szűk ceruzaszoknyák és az enyhe A-vonal, ami térd felett vagy esetleg térdközépig ér, kiváló választás lehet. A felsliccelt anyag a lábadra irányítani a tekintetet. Akárcsak a körte alkatúak, kerüld a fidres-fodros dolgokat, és a kevesebb több legyen a mottód. A magas derekú szoknyák viszont jól állhatnak, ha nem túl szűkek.

Forrás: wikihow.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...