2014.07.14. 14:46:58 19124 33

Milyen napszemüveg illik hozzád? - Teszteld!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem sokára indultok nyaralni, már csak a hozzád illő napszemüvegre van szükséged? Ha már tudod, mire figyelj, hogy kellően szűrjön, elég sötét legyen, hol méresd be, de a hozzád passzoló modellel kapcsolatban még bizonytalan vagy, akkor fusd végig ezt a gyors tesztet! Néhány tanács segítségével megkönnyítjük számodra a válogatást!

Napszemüveg formák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Napszemüveg formák

Arról, hogy mire figyelj napszemüveg vásárlásakor egy korábbi cikkünkben olvashatsz!

1. Milyen formájú az arcod?

a. kerek
b. szögletes
c. szív alakú
d. ovális

2. Mely szavakkal tudnád leginkább jellemezni a kinézetedet?

a. Klasszikus, elegáns
b. Lezser, sportos
c. Teljesen átlagos
d. Divatkövető

3. Melyik állítás igaz Rád vásárláskor?

a. Leggyakrabban „időtlen” modellt választok.
b. A napszemüvegeknél leginkább az UV-védelemre, stabilitásra figyelek.
c. Egyszerűen csak tetszenie kell a napszemüvegnek.
d. Tervező, márka.

4. A kedvenc cipőd a nyárra…

a. Balerina topánok
b. Flip-flop papucs
c. Szandálok és papucsok minden mennyiségben
d. Függ attól, mi is pontosan a divat

5. A problémád napszemüveg vásárlás közben…

a. Alig kapni időtálló modelleket
b. Hogy állandóan tönkremennek
c. Nem tudom eldönteni igazán, melyik a számomra megfelelő forma
d. Hogy túl sok pénzt adok ki rájuk

6. Melyik állítás igaz rád a hozzád illő szemüvegformával kapcsolatban?

a. Csak a közepesen nagy szemüveg áll jól
b. A nagy szemüvegek mögött eltűnik az arcom
c. Függ a szemüveg „szabásától”
d. Az arcom a szögletes modelleknél nagyon „szigorú"

7. A következő napszemüvegek közül melyiket választanád?

a. Retro stílusú modell
b. Jól kihasználható sportszemüveg
c. Fogalmam sincs
d. Pilótaszemüveg

Eredmény:

Ha a legtöbb válaszod A:

Hozzád a klasszikus modellek illenek

Klasszikus típus vagy, ennek megfelelően előnyben részesíted az egyszerű, kicsitől a közepes méretűig terjedő napszemüvegeket. Szemüvegvásárláskor a minőség az első helyek egyikén áll Nálad, azon kívül kedveled az időtálló/időtlen modelleket. Csak hogy tisztázzuk: a klasszikus stílusú tervezőkkel/márkákkal vagy inkább jóban. A következőkre azonban figyelned kell: az ovális üvegek finomítják az arcodat, a szögletes stílusú napszemüvegek inkább erősítik kontúrjaidat.

Ha a legtöbb válaszod B:

Te a sportos modelleket részesíted előnyben

Számodra egy napszemüvegnek elsősorban a célnak megfelelőnek kell lennie, és fel kell vennie a ritmust az aktív életmódoddal. Ehhez leginkább a sportnapszemcsik vagy a dinamikusan „vágott”, archoz jól illeszkedő típusok tartoznak. Abban az esetben, ha kerek arcod van, arra figyelned kell, hogy olyan modellt válassz, aminek keskeny műanyag kerete van, szélesebb szárral-ez kicsit „felosztja” és nyújtja az arcod.

Ha a legtöbb válaszod C:

Neked aztán minden jól áll!

Te mákos, gratulálunk! Napszemüveg vásárlásnál Tiéd a választás! Neked szinte minden napszemüveg jól áll, mindegy, hogy kicsi vagy XXL-es üvegei vannak. Vásárláskor szabad folyást engedhetsz érzéseidnek! Csak hajrá!

Ha a legtöbb válaszod D:

Szereted a divatot a napszemüvegeknél is

Nem kérdés, Nálad a dizájn és a tervező a döntő. Szereted az extravagáns szemcsiket és igyekszel minden szezonban a legtrendibb modellt beszerezni. Hiszen számodra a napszemüveg egy kiegészítő, ami meghatározza az épp aktuális outfitedet, így természetesen több (trendi) modellel is rendelkezel.

Tippünk: amennyiben kicsit szögletes arccal rendelkezel, figyelj a „lágy szélekre”, különben az arcod túl „keménynek” látszik.

Forrás: jolie.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.

Csak óvatosan a szempillaspirállal! – Amilyen hasznos, olyan ártalmas is lehet

A tökéletes smink elengedhetetlen tartozéka a szempillaspirál. Általában a fekete a befutó, de láttunk már barna, vagy éppen kék színben pompázó kis kefét is. Bármilyen is legyen a színe, felvitelével a célunk egyértelmű: fiatalítani szeretnénk a külsőnkön.

Szenolitikumok – Valóban az örök fiatalság forrásai?

Az embereket már a kezdetektől foglalkoztatja az örök élet kérdése. A modern kultúrákban az elmúlásról való beszélgetés olyannyira kényelmetlenül érinti az egyéneket, hogy a halál felkerült a tabutémák különféle normákkal és hárító megnyilvánulásokkal elleplezett listájára. És bár az örök élet forrásának kifürkészése századunkban nem feltétlenül zajlik rejtélyes alkimista laboratóriumok mélyén, mégis ugyanolyan aktív a téma iránti érdeklődés, csak korhoz igazodó módon.