2016.12.01. 17:00:39 14261 367

Mikulás napján sorsolunk, ez csak jót jelenthet! Játssz velünk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már csak pár nap van hátra a sorsolásig, amit éppen december 6-án fogunk megejteni. Mivel ilyen közel a karácsony, ezért extra meglepetések is várnak rátok, úgyhogy érdemes addig is velünk tartani, és partner akcióink segítségével minél több játékban részt venni! Továbbra is megnyerhetitek az akár 10.000.000 Ft-ot!

Nyereményköltés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyereményköltés

Az őszi nyereményjátékunk finise mindig a legizgalmasabb! Lássuk, mi mindennel növelheted a nyereményszámládon látható összeget!

1. Karácsonyi receptjáték december 4-ig!

Már nagyon sokan elküldtétek nekünk kedvenc karácsonyi recepteteket, és mi a legjobbakat szorgosan meg is osztjuk a nagyérdeművel. Pár napig még várjuk a jobbnál jobb leveseket, főételeket és természetesen desszerteket is! Aki beküldi a saját receptjét a recept@proaktivdirekt.com e-mail címre, az részt vesz dec. 6-án egy extra sorsoláson, melyen 1.000.000 Ft nyereménynövelést lehet megnyerni! Részletek itt>>

2. Izgalmas partnerakciók!

>>Nyerj 200.000 forint értékű Tesco vásárlási utalványt idekattintva!>>

>>Full HD Monitort, Mini Hifit, Nespresso kávéfőzőt és más értékes ajándékokat is nyerhetsz itt>>

>>Szerezz akár 209.000 Ft értékű kedvezmény plasztikai műtétekre!>>

Tippek a nyereményjátékhoz:

  1. Lépj be mindennap a profilodba! (1000 Ft-ot írunk jóvá a számládon naponta, ha ezt megteszed.)
  2. Olvasd magazincikkeinket, és növeld a nyereményszámládon látható összeget napi maximum 2000 Ft-tal! Kérj e-mail értesítést itt>>
  3. Keresd a további pénzgyűjtési lehetőségeket az oldalunkon:
  • például oszd meg cikkeinket,
  • hívd meg barátaidat
  • válaszolj kérdéseinkre
  • vagy regisztrálj partnereinknél – ezzel akár 1.000.000 Ft nyereménynövelést is megnyerhetsz.

Mire vársz még? Csatlakozz most!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A férfiak vagy nők barátsága tart tovább?

Fordíthatjuk tekintetünket a világ bármely részére, mindenhol meggyőződhetünk „az ember társas lény” örökigazságáról. Egymagában a teremtés koronájaként méltatott emberi lény gyenge, örökös célpontja a veszélynek, fenyegetettségnek. Ezért emberi kapcsolatok és együttműködések bázisára épülő társadalmat rendezett maga köré, melyben megosztotta a tevékenységeket, szorosabbra fűzte az ember-ember köteléket. Mindeközben észlelte, hogy bizonyos kapcsolattípusokért érdemes többet munkálkodni, azok minőségét folyamatosan növelni – leginkább a család, a rokonság, a partnerkapcsolat és a barátság tartozik ezek közé. Ez utóbbi kapcsolattípus kapcsán kérdésként merülhet fel, hogy vajon melyik nem képviselői képesek és készek hosszabb távú barátságok kialakítására és fenntartására?

Befejeztem, nem fejeztem? Tudj meg többet a Zeigarnik-hatásról

Ma milyen eddig még befejezetlenül várakozó teendők jutnak eszedbe? Ezzel szemben pedig hányszor fordul elő az, hogy olyan feladataidra gondolsz, amelyeknek a végére már sikerült pontot tenned? Mennyire érzel leküzdhetetlen késztetést arra, hogy tovább nézz egy függőben hagyott cselekményű sorozatot? Mindezek a kérdések szorosan összefüggnek a Zeigarnik-effektus néven futó jelenséggel. Hogy miről is van szó? Erre a kérdésre az alábbiakban keressük a választ.

Süssük magunk a (mindennapi) kenyerünket – Legalább 10 okunk lehet erre

Szokták mondani, hogy a kenyér az élet szimbóluma, a kovász pedig a lelke. Nem meglepő hát, hogy a pandémia alatt többen igyekeztek elsajátítani a házi kenyérsütés csínját-bínját. Legyen szó bár a klasszikus kovászos, az élesztős vagy sütőporos, a teljes kiőrlésű vagy fehér liszttel készített, a világos vagy barna, a ropogós vagy puha változatokról, bizony nem sokan tudnak ellenállni a frissen sült kenyér illatának.