2015.08.05. 20:00:00 11005 281

Mesés nyeremények várnak a PROAKTIVdirektnél és Partnereinél!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Izgalmas augusztus elé nézünk, és a szeptember első két hetét is végig fogjuk izgulni, hiszen dübörög a nyári játék, amelyhez már több ezren csatlakoztak és ez a szám napról-napra nő. Köszönjük Nektek, hogy a meleg ellenére kitartotok mellettünk! Ismerjétek meg partnerakcióinkat is!

Nyertes pár, nyereményjáték - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyertes pár, nyereményjáték

Tudtad, hogyha regisztrálsz a PROAKTIVdirekt partnereinél akár 1.000.000 Ft egyenlegnövelést is megnyerhetsz? Lássuk, kinél érdemes kopogtatnod, azaz hova érdemes kattintanod, ha még nem tetted meg. ;)

Lakásra gyűjtesz? Most kamatbónuszra tehetsz szert!

Regisztrálj a PROAKTIVdirekt oldalon keresztül a Fundamentánál, és a kamatbónuszon kívül mi is jóváírunk Neked 90.000 Ft-ot a nyereményszámládon!

Ezenkívül 14 éven alatti gyermeked részére 30%-os állami támogatás járhat lakáscélú megtakarításaidra, ha a FundiMinit választod. Ezenkívül 100.000 Ft-tal növeljük a nyereményszámládat, amit a következő sorsolásunk alkalmával akár meg is nyerhetsz! További információ és regisztráció itt>>

A pénz házhoz is mehet

Bárkinek az életében előfordulhat, hogy áthidaló megoldásokra, kölcsönre van szüksége. Ebben is segíthetünk, kattints ide!

Ajándékok, utalványok és tárgyi nyeremények!

Nemcsak a virtuális számládon szereplő összeget növelheted, hanem ajándékokat is nyerhetsz, többek között például értékes utalványokat és tárgyi nyereményeket is.

Nyerj 100.000 Ft értékű Tesco utalványt!

Egy egyszerű regisztrációval most 100.000 Ft értékben nyerhetsz Tesco utalványt! Ehhez az Életépítők oldalán kell kitöltened egy rövid űrlapot, ahol ráadásként egy klassz játékot is kipróbálhatsz. Kattints ide!

Samsung Tabletet is nyerhetsz!

Egy másik partnerünknél például egy modern Samsung Tablet sorsolnak ki a regisztrálók között, ezenkívül minden játékos 40 ezer Ft értékű kupont is kap, amit egy belföldi wellness hétvégére használhat fel. Kattints ide!

Meddig érdemes gyűjtögetned?

A következő sorsolásunk 2015. szeptember 15-én lesz, de ha nem a Te neved kerülne ki a bűvös „kalapból”, akkor se csüggedj, hiszen a nyereményjáték folytatódik, és az addig gyűjtögetett pénz sem veszik el. Minden nap tovább gyarapíthatod – egészen 10 millió forintig! Itt leírtuk, hogy hogyan!

Csatlakozz most!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...