2016.12.17. 17:42:08 13232 310

Mert van, ami fontosabb, mint a szex – Még a férfiaknak is
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem egy vicces rajz született már azzal kapcsolatban, mi járhat a nők, illetve a férfiak fejében. Ezek szerint, míg a hölgyek gondolatai elég sokfelé cikáznak, addig a férfiak agya csupán néhány dolgon jár. Ám ezek közül is kiemelkedik a szex, mely központi helyet tölt be mindennapjaikban.

Szerelmes férfi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerelmes férfi

Persze, tudjuk, hogy ez csupán vicc, és a kielégítő szexuális élet mindkét nem képviselői számára egyaránt fontos. Esetleg a férfiaknak egy kicsit fontosabb.:-) Mert egy iciri-picirit többet gondolnak az ágytornára. De szerencsére, nem csak ez a lényeges számukra egy kapcsolatban. A következő pár dolog legalább annyira számít, mint a szex.

Bízz benne!

Valószínűleg nem meglepő, hogy a férfiak egyáltalán nem tartanak igényt a féltékenységi jelenetekre, a drámai veszekedésekre. Pláne, ha okot sem adnak rá (de ha adnak, akkor sem)! Szeretik, ha bíznak bennük, mert nekik is jól esik, ha azt érezhetik, hogy milyen szuper pasik. Arról azért ne feledkezzünk meg, hogy a megbízhatóság visszafelé is legalább annyira fontos számukra is.

Értsd meg!

Fogadd el őt olyannak, amilyen, ne akard megváltoztatni, és megnyílik Neked. Ha beszél, hallgasd meg, legyen szó a munkáról, a haverokról, vagy a legutóbbi meccsről. Érdeklődj, és ő ezt értékelni fogja.

Biztasd!

A férfiak állandóan keresik a visszaigazolást, hogy ők igenis jók. Jók a munkában, jó partnerek egy kapcsolatban, jók az apaszerepben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy a nap 24 órájában dicsérgetni kellene őket. De szeretik, ha időnként elismerik a tehetségüket, igyekezetüket. A kölcsönös biztatás, dicséret nagyon fontos számukra egy kapcsolatban.

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...