2015.05.31. 18:00:47 11239 308

Mert játszani igenis jó! - Társasjátékok felnőtteknek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ki tudja, miért, de felnőttként elfeledkezünk a játék nyújtotta örömökről, a parti közbeni őrületes és önfeledt nevetésekről. Pedig akár kis csapatokban, akár egyénileg állunk a „Start” mezőre, a felhőtlen szórakozás, a társaság összekovácsolódása garantált. Csemegézz ötleteink közül!

Játszani jó! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Játszani jó!

Van, ami azért jó, mert soha nem megy ki a divatból, más az újdonság varázsával csábít. Hölgyek, Urak, lehet válogatni!

Ne légy passzív! - Activity

Szerintünk senkinek sem kell bemutatni, ennek ellenére megunhatatlan. Már 4 főtől izgalmas lehet a mutogatós, rajzolós, körülírós játék, de nagy társasággal még viccesebb!

Tényleg olyan jó barátok? - Good Friends?

Hát, nem csak a rekeszizmokat, az emberi kapcsolatokat is megedzi, mert itt aztán nem marad titok, ki mit gondol a másikról. Egy kártyán szereplő kérdés felolvasása után mindenki eldönti, kihez passzintaná a kérdést. Ha megvan, mindenki megtippeli, hány szavazatot kaphatott. Aztán összeszámoljuk a szavazatokat és összepárosítjuk a hozzájuk adható pontokkal.

Ahol az ügyesség a lényeg! - Jenga

Már-már a retró játékok közé sorolható, hiszen gyermekkorunkban is próbálkoztunk vele. No, felnőttként legalább ugyanennyi kihívást ígér, hiszen 18 év felett sem egyszerű egy-egy rudacskát úgy elmozdítania helyéről, hogy ne dőljön össze a torony. Nagyjából a harmadik „összeomlásnál” jövünk rá, hogy gyerekként ebben sokkal ügyesebbek voltunk.:)

Az örök kártyajáték - Uno

A kártyajáték, ami soha nem megy ki a divatból! Egyszerű, színre szín, számra szám játéknak tűnik, ám a pakliban található "huncut" kártyákkal nem kevés bosszúságot okozhatunk a másiknak. Amit persze majd mi is visszakapunk!:) A játékba már az iskolás gyerkőcök is bevonhatók!

Nem egy estére szól - Puzzle

Jó, jó, nem tipikus társasjáték, de van benne móka, kacagás és kihívás is bőven! „Többestés kaland”, aminek az eredménye képként a falra is kitehető.

Szerző: ssz

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...