2015.01.08. 14:30:00 34837 134

Melyik frizura illik hozzád? Teszt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, aki egy életen át keresi a hozzáillő frizurát és akkor sem találja meg az igazit. Van, aki egy színhez és fazonhoz ragaszkodik, de olyan is, aki nem fél a változástól és mindent kipróbál. Mi most azoknak szeretnénk segíteni, akik bizonytalanok a hajkoronájukkal kapcsolatban. Teszteld, mi illene legjobban az arcodhoz!

hajvágás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com hajvágás

1. Az arcom…

a. … kissé tojásalakú. b. … semmi szeglet, semmi él – az arcom szép kerek. c. … inkább szögletes, karakteres koponyacsonttal. d. … másfélszer olyan hosszú, mint széles.

2. Az állam…

a. … hegyes és keskeny. b. … finom
c. … markáns d. … normális

3. A szemeim…

a. …között normális a távolság. b. …inkább közel állnak egymáshoz. c. … inkább távol állnak egymástól. d. … között optimális a távolság

4. Az arccsontom…

a. … jól látható. b. … inkább jelentéktelen. c. … nagyon kifejlődött és jól látható. d. … teljesen normális.

5. A homlokom…

a. …inkább széles b. … inkább keskeny c. …szögletes. d. … normális.

6. Saját véleményed szerint az arcod…

a. … jelentéktelen. b. … kövérnek néz ki. c. … feszültnek néz ki. d. … harmonikusnak néz ki.

Ha a legtöbb válaszod „a”:

Akkor szív alakú arcod van.

Az állad keskeny és hegyes, a homlokod inkább széles. A szép, szív alakú arcodhoz jól illik mindenféle rövid frizura. Továbbá egy frufru segítségével a homlokod optikailag kisebbnek tűnik és egy kis volumen a hegyes álladnak egy kis bájt, lágyságot kölcsönözhet.

A göndör fürtök is jól állnak Neked. Ám óvatosan az egyenes, hosszú hajjal, mert az csak erősíti az amúgy is keskeny arcodat. Ezen kívül a félhosszú frizurák is jól állnak Neked.

Ha a legtöbb válaszod „b”:

Akkor kerek arcod van.

Fontos, hogy próbáld az arcodat optikailag nyújtani azért, hogy az arcformádnak egy kis „élt” kölcsönözzön, hogy ne tűnj „dundinak”. Ezért egy olyan frizurára van szükséged, amelynél a fejed tetején van egy kis volumen. De egy oldalválasztékkal is könnyen elérheted a célodat.

A homlokadat ne rejtsd egy frufru mögé, azért nem kell erről sem teljesen lemondanod: egy aszimmetrikus vágású frufru Neked is jól állhat. De kerüld az álladat nyújtó frizurákat, amelyek körbeölelik az arcodat. A fokozatos vágás azonban jó választás lehet.

Ha a legtöbb válaszod „c”:

Akkor az arcod szögletes. Markáns az állad és a homlokod, ezért az arcod egész szögletesnek hat. Ezért olyan frizurát kell választanod, ami lágyítja az arcodat. Egy laza frufru (nem szigorú, inkább oldalt vágott) lágyítja a homlokod vonalát. A hosszú haj jó választás lehet számodra. De egy magasan feltűzött viselet is lehet előnyös, ami egy kis volument kölcsönös a hajadnak.

Ha a legtöbb válaszod „d”:

Akkor a Te arcod bizony ovális.

Az éles kontúr nélküli arcformádnak köszönhetően szinte minden frizura jól áll Neked, a magasan feltűzöttől a hosszú loknisig. Az arcod másfélszer olyan hosszú, mint széles, a szemeid optimális távolságban helyezkednek el egymástól és az állad nem túl hegyes, de nem is túl szögletes.

Az arccsontodat egy feltűzött frizurával tudod hangsúlyozni, de pont olyan jól áll Neked a hosszú, egyenes haj, ami látni engedi az arcodat. Ha középen választod el a hajad, egy gyönyörű kislány lesz belőled, az oldalválaszték pedig modern külsőt kölcsönöz Neked. A lehetőség tengernyi, Tiéd a választás!

Forrás: jolie.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...