2016.03.10. 15:35:25 10944 249

Megtalálták az eltűnt Viven holtestét és megvan a gyanúsított is
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nemrég eltűnt fiatal lány fotója bejárta a magyar internetet, a holttestét ma hajnalban találták meg. Majoros Vivent utoljára egy szórakozó helyen látták a Népligetben, március 5-én, hajnali 4 órakor. A rendőrségnek már gyanúsítottja is van, akit azóta el is fogtak.

Emberölés miatt indul eljárás | forrás: youtube.com/policehungary - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Emberölés miatt indul eljárás | forrás: youtube.com/policehungary

Egy 20 év körüli kakucsi férfit fogtak el a Pest megyei nyomozók, akit a szombaton eltűnt Majoros Vivien, szintén kakucsi lakos meggyilkolásával gyanúsítanak. A lány holtestét 2016. március 10-én a hajnali órákban Dabas külterületén, egy erdős részen találták meg – írja a police.hu.

A nyomozás még folyik, de úgy tűnik, hogy a fiatal nő halálát idegenkezűség okozta.

A lány édesanyja a velvet.hu-nak azt nyilatkozta, hogy gyermekkora ismerte egymást Vivien és támadója.

A legfrissebb információk szerint 10 késszúrással ölték meg a lányt, gyilkosának drogproblémái is vannak a Blikk információi szerint.

Forrás: police.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...