2016.08.28. 16:23:10 8664 218

Még mindig a bikinivonalról – Így szőrtelenítsd kíméletesen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Általában egész évben, de ilyenkor nyáron még nagyobb figyelmet kap az a bizonyos kis terület odalent, a bikinialsón, fürdőruhán kívül (meg néha a belül) eső rész, vagyis a bikinivonal. Ki erre, ki arra esküszik e terület „lecsupaszításával” kapcsolatban, de tény, hogy a leggyorsabb a borotválás.

Bikini - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bikini

Ha Te is erre szavazol, így lehetsz még kíméletesebb és hatékonyabb a bikinivonalad „fazonírozása” közben.

Akkor essünk is neki!:-)

  1. Hogy mennyire szeretnéd a lenti területet lecsupaszítani, az a Te döntésed, de a művelet előtt kend át az adott részt egy kis babaolajjal. Ezzel a bőrt és a szőrszálakat is felpuhíthatod.

  2. Nem arra biztatunk, hogy vedd kölcsön kedvesed borotvahabját, illetve borotváját (hm, ez a megoldás nagyon érdekes is lenne…:-)), de ha nem tudsz választani a sok nőknek szánt hab, krém és ilyen meg olyan szuper borotva közül, egyszerűen válassz a férfiak kellékeiből. Hiszen az arcbőrre szánt habok, borotválkozó krémek, zselék, illetve „nyíróeszközök” (szigorúan a 4 pengés változat) kellően kíméletesek lesznek odalent is.

  3. Az adott területet egy kis orvosi alkohollal fertőtlenítheted.

  4. Ha megvagy, egy parfüm- és „mindenmentes” dezodorral átkenheted a lenti részt, hogy így tartsd szárazon ezt a területet, illetve hogy a pórusok kissé összehúzódjanak.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...