2016.08.31. 14:00:50 13685 354

Már csak 15 nap a sorsolásig! Te is benne vagy a játékban?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Regisztrált klubtagjaink közül azok, akik a 2016-os nyári játékban is részt vesznek, szeptember 15-én izgalmas napra ébredhetnek. Akár 10 millió forint is a gazdájára találhat nem sokára a PROAKTIVdirekt nyereményjáték sorsolásán. Addig is még két hetük van, hogy még tovább növeljék a megnyerhető pénz összegét!

Nyertes tablettel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyertes tablettel

Nem tudod, hogy csatlakoztál-e a játékhoz?

Már regisztrált klubtag vagy? Akkor egyszerűen csak lépj be a profilodba, menj a nyereményjáték oldalra, és ha az aktuális nyereményjátékainkat, partnerajánlatainkat látod, akkor minden rendben van, részt fogsz venni a szeptember 15-i sorsoláson. Ha nem ezt látod, akkor fogadd el az aktuális adatvédelmi feltételeket, majd folytasd a játékot, mintha mi sem történt volna. Naponta növelheted a nyereményszámládon látható összeget!

Ez nem minden!

Nem csak egy sorsoláson vehetsz részt, hanem partnerjátékainkban is! A nyereményszámládon szorgosan gyűjtögetett összeg mellett tabletet, wellness kupont, 100 ezer forint értékű Tesco vásárlási utalványt is nyerhetsz.

Mit kell tenned, ha még nem vagy tag?

Ha új vagy nálunk, regisztrálj itt és csatlakozz!

Ha már egy ideje velünk játszol, gyere vissza minden nap!

Ha már regisztrált PROAKTIVdirekt tag vagy, térj vissza hozzánk mindennap, hiszen ezzel is növelheted a megnyerhető összeget.

Hogyan növelheted akár naponta nyereményszámlád összegét?

  1. Vegyél részt partnerjátékainkban!
  2. Olvasd el és oszd meg cikkeinket mindennap!
  3. Hívd meg barátaidat is a játékba!
  4. Válaszolj kérdőívünk kérdéseire!

Ilyen egyszerű! Sok szerencsét, és ne feledd szeptember 15-én sorsolunk!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...