2015.05.04. 16:49:57 12028 268

Májusi horoszkóp - a megoldások hava
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokan fogjátok tapasztalni, hogy májusban az eddig magatok előtt görgetett dolgok valahogyan elrendeződnek, a problémák megoldódnak, így a nyár már felszabadultan indulhat. Persze ezért le kell tenni valamit az asztalra is, mindenesetre a csillagok melletted állnak majd.

Horoszkóp - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Horoszkóp

Kos

A romantika, a szerelem fontos szereplője lesz a hónapodnak. Vagy azért, mert új szerelem robban be életedbe, vagy azért, mert a régi fellángol, új erőre kap. Mindenképpen érzelem teljes hónapra számíthatsz.

Munkahelyeden, az üzleti életben sikereket könyvelhetsz el. Viszont tartsd észben, hogy mindig, mindent gondolj át és fontolj meg. Ez nem csak, hogy segít elkerülni az elhamarkodott döntések meghozatalában, de a felesleges vitákat is elkerülheted.

Bika

Nehezen, döcögősen indulhat a hónapod. Kisebb problémák adódhatnak, amik rányomják bélyegüket a hangulatodra. Ne felejtsd el, hogy minden probléma megoldódik és minden kellemetlen után valami jó következik. Így is lesz, mert a hónap közepétől pozitív változások következnek be életedben.

Sok bika esetében régi - új szerelem éledhet újjá, ami érzelmi és fizikai energiát adhat.

Ikrek

A Vénusz bolygó hatása segíti érzelmi életed. Sok fontos dolog történet veled érzelmi téren ebben a hónapban. Ezek elsősorban rengeteg örömöt fognak neked okozni.

Május közepén úgy érzed egy kissé meg vagy rekedve. Belassulnak a dolgok úgy érzed majd, hogy minden vontatottan halad. Légy türelmes, mert csak így tudod hónap végére, minden tervezett célodat elérni. Kerüld a konfliktus helyzeteket, mert nem biztos, hogy minden esetben te kerekedsz felül...

Rák

Annak ellenére, hogy a Vénusz általában pozitív hatást gyakorol az érzelmekre, mégis légy óvatos ezen a téren a hónapban. Nem mindig alakulnak a dolgok kedvezően és inkább kerüld a vitákat partnereddel. Szingliként pedig ne most várd a csodát.

Igaz ugyan, hogy a hónap végére némileg elfáradsz, de energiát abból meríts, hogy közeleg a nyár, a napsütés, a legszebb hónapok az évben.

Oroszlán

A hónap során bekövetkező pozitív változások életed minden területére kiterjednek. Legyen szó szerelemről, vagy üzleti életről.

Szerelemmel kapcsolatban, inkább a hónap eleje tartogat kellemes meglepetéseket. Ne halogasd fontos döntéseid.

Szakmailag is sok jó dolog érhet, de ne szaladjon el veled a ló a költekezésben!

Szűz

Sok változás érhet ebben a hónapban, főleg az első felében. Munkádban és érzelmi életedben egyaránt. Előfordul, hogy sorsod, életed akkor is változik, amikor te azt nem tervezted. Légy felkészült a változásra.

Új kapcsolat lehetősége is fennáll. Karrieredben előrelépés lehetséges. Utazást terveztél? Lehetséges, hogy munkahelyi sikereid ezt most lehetővé teszik neked...

Mérleg

Jól érzed magad a párod társaságában, de ha szingli vagy akkor új kapcsolat is kialakulhat. Boldognak érzed magad és ezáltal a mindennapjaid is könnyebben telnek.

Karrieredben, pénzügyi téren a hónap második fele hozhat változást. "Új" pénz is állhat a házhoz.

A hónap vége egy kissé belassulhat a számodra, ami frusztrálttá tehet, de őrizd meg nyugalmadat, mert csak így tudsz mindent kivitelezni, amit elterveztél.

Skorpió

A május számodra meghozza a nyugalmat. Kiegyensúlyozottság jellemez, ami kedvez magánéletednek is. Jobban oda tudsz magadra is figyelni ezáltal. Új baráti, üzleti kapcsolatokat építhetsz ki a hónap folyamán. Hónap végén, váratlan anyagi bevétel is jöhet.

Lehetőséged nyílik arra, hogy vitás ügyeket rendezz, akár barátokkal, akár családon belül.

Nyilas

Minden téren jól alakulnak az ügyeid. Minden lehetőséget meg kell ragadnod, természetesen logikus, ésszerű mérlegelés után!

Ha nézeteltérésed van valakivel, most sikeresen rendezheted. Ehhez vizsgáld meg a másik fél oldalát is, hogy könnyebb legyen az érvelés, vagy adott esetben az elfogadás.

A bolygók most szerelmi téren is kedvezően hatnak életedre.

Bak

Nem unatkozol ebben a hónapban. És ez a kellemes szórakozást jelenti majd számodra. Nem a feszített munkatempó lesz jellemző a májusodra, hanem a pihenés és kiegyensúlyozottság.

Lesz időd magadra és a téged körülvevő dolgokra koncentrálni. Szerelem terén is kedvező hatással lesz rád a májusi hónap. Komoly kapcsolatod is lehet, vagy a régit jobban elmélyítheted.

Vízöntő

Nehezen indul a hónap, mert áprilisban rendesen húztad az igát... Májusban ez kissé másként lesz, de arra vigyázz, hogy érzelmi életed ne legyen hatással a karrieredre.

Élvezed a szerelmet, vagy jelenlegi kapcsolatod. Új szerelem léphet életedbe, vagy tiszta lappal kezdhetsz egy régi kapcsolatot. Végy mindent könnyedén és nem érhet csalódás.

Halak

A május, mondhatni a lehetőségek tárháza lesz számodra. Ha vannak is nézeteltérések az életedben, még azok is pozitívan végződnek. Ne felejtsd el, hogy minden okkal történik, és néha az okok magyarázata csak jóval a történések után válik világossá. Hogy mi, miért történt, sokszor később tapasztaljuk.

Problémáidat gyorsan lerendezed, ebben a bolygók állása segít majd téged.

Forrás: astropartner.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...