2017.01.15. 14:00:44 13865 255

Mai slágerek vintage jazz köntösben – ezt imádni fogod!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Slágerek – először nem feltétlenül vagy oda a dalért, aztán el kell ismerned, hogy van benne valami fülbemászó, aztán annyit játszák a rádiók, hogy már kívülről fújod, végül pedig a könyöködön jön ki. Lehet, hogy meg is utálod, és nem akarod hallani soha többé… Majd jön egy ilyen szuper csapat, mint a Postmodern Jukebox, és új értelmet nyernek még az ilyen agyonjátszott rádiós slágerek is! Halljuk!

Postmodern Jukebox | fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Postmodern Jukebox | fotó via youtube.com

Egy-egy pop dal jazz feldolgozása egyáltalán nem új keletű dolog, ám a Postmodern Jukebox igazán profi és különleges szintre emelte a műfajt. Scott Bradlee kezdeményezésére különböző előadók, énekesek, zenészek vintage jazz feldolgozásokat készítenek, mivel főként az 1930-as jazz zenéjét próbálják felidézni mai és retro slágerek újragondolásával.

All about that base (2015-ben kívülről fújtuk Meghan Trainor slágerét)

Umbrella (Eredetileg Rihanna – meg nem mondanád)

Seven nation army (na jó, az eredetiben sincs kivetni való)

Ice ice baby (Vanilla Ice 1990-es hiphop dala alig ismerhető fel a refrénig)

Call me maybe (Talán emlékszel rá, a csapból is ez folyt 2012-ben, csak nem egészen így :))

A postmodernjukebox.com oldalon még több vintage feldolgozást találsz, sőt, albumokat is megvásárolhatsz az itunes-on keresztül.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...