2016.06.12. 17:12:26 11434 322

Lustaság, asszony/férfi a neved? – Ezt érdemes tudni, ha „lustikkal” hoz össze a sors
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hogy volt-e már valaha szerencsém igazán lusta emberhez? Talán még nem, vagyis egy bizonyos Pató Pálról természetesen olvastam én is, de a költemény főhőse még nem elevenedett meg előttem. Hogy kiszúrjam a vérbeli lustaságokat, ezekre mindenképp érdemes odafigyelnem.

Lustálkodás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lustálkodás

Egy igazán lustával az élet…

Nála nem lesz „Terülj, terülj asztalkám…”

Az egy dolog, hogy nem egy konyhatündér, de még csak nem is törekszik arra, hogy minimális tudást szerezzen a konyha területén. Neki az otthon a lazulásra való, nem a főzőcskézésre!:-)

Nagy utazás? Felejtsd el!

Míg számodra egy izgalmas kaland egy utazás, pláne, ha az még a világ körül is történik, neki egyet jelent a teljes kimerültséggel, fáradtsággal. Grrrrr!

Sport, az meg mi?

Bőven megelégszik azzal a mozgásmennyiséggel, amit reggelente, esetleg gyalogosan a munkahelyéig/buszmegállóig megtesz.

Nehézkes filmválasztás

Valószínűleg nem tudtok majd olyan filmet választani, amit ő még nem látott volna. Ez vonatkozik a z újdonságokra, illetve a nagy klasszikusokra is.

Amivel kihúzhatod nála a gyufát

Ha egy ilyen baráttal áldott meg a sors, tartsd észben, hogy számára a reggel (ami sokszor délelőttig, délig, kora délutánig is elhúzódhat) szent és sérthetetlen. Meg ne próbáld keresni akkor!!! Várd meg, míg ő keres!

Nem túl változatos öltözködés

Egyvalamit nem fog soha: Téged túlöltözni. Mert minek az a sok cicoma! Egy farmer/leggings egy toppal vagy pólóval megteszi bárhova.:-)

Közös program? Felejtsd el!

Sem, mint barát, sem, mint szerelem, ne várj tőle meglepetés vacsit, meglepetés mozit, meglepetés bármit. Ahol ő programot tervez, az maximum a kanapéja, ahol igény szerint aludni is lehet.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...